2777
2789
عنوان

سیاه دانه با عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 109665 بازدید | 63 پست
اخه شوهرم بخاطر معده دردش ی مدت میخورد عطاری بهش گفته بود ک11دونه سیاه دانه رو بریز رو ی قاشق عسل بع ...

بله اینجوری میشه

ولی ما خودمون میساییم یا میکوبیم سریع میریزیم تو عسل و هر روز یه قاشق با اب میخوریم 

خیلی هم سفت و غلیظ میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونید مخلوطشو چند وقت میشه نگه داشت؟ ببخشید استارتر !با اجازتون

مقداری عسل و سیاه_دانه نیم‎کوب يك واحد سياه دانه و سه واحد عسل را با هم مخلوط کنید و روزانه دو قاشق مرباخوری (صبح و شام)
تا شش ماه ماندگاری داره تو طب سنتی بهش میگن دوسین 

برای چیا خوبه؟ شبی یه باره؟

معجون سیاه دانه و عسل معروف به معجون دوسین از داروهای ساده و در عین حال موثری هست که از قدیم در طب سنتی محبوب بوده و برای درمان بیماری های مختلفی از آن استفاده می شده است.این معجون خواص بسیار زیادی دارد که در این مطلب به بخشی از آنها اشاره می کنیم.

۱-از اصلی ترین خواص معجون دوسین  این است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند

۲- برای درمان سرماخوردگی های پی در پی مفید است.

۳-در درمان تب های بلغمی و سوداوی تاثیر دارد.

۴-ادرارآور است و برای مردان مبتلا به پروستات مفید است. همچنین عفونت های ادراری را درمان می کند.

۵-برای درمان سردردهایی که مرتبط با مزاج سرد هستند مفید است.

۶-مالیدن این ترکیب  به پوست برای درمان جوش های بلغمی مفید است. توجه داشته باشید که جوش های بلغمی بدون التهاب، زیرپوستی و سفت هستند و استفاده از این ترکیب برای جوش های قرمز و پرالتهاب نتیجه عکس خواهد داد و وضع پوستتان بدتر خواهد شد.

۷-تاثیر خوبی بر دستگاه گوارش  و انگل های روده دارد.

۸- نفخ معده و دل درد های ناشی از آن را درمان می کند.

۹- برای پیشگیری و درمان زخم معده موثر است.

۱۰-برای بهبود بیماری های پوستی پیسی و لک مفید هست.

۱۱-می تواند سنگ های کلیه و مثانه را از بین ببرد.

۱۲-در روزهای پایانی بارداری به کنترل درد و افزایش توان و مقاومت مادران  هنگام زایمان کمک می کند. توجه داشته باشید حتما با مشورت پزشک زنان و یا  متخصص طب سنتی از این معجون استفاده کنید.

۱۳- موجب افزایش شیر مادران شیرده می شود.

۱۴- از ابتلا به بیماری های مزمن و سرطان جلوگیری می کند چون اثر معجون سیاه دانه به مدت طولانی در بدن باقی می ماند

۱۵-باعث کاهش عوارض داروهای شیمی درمانی بر کلیه ها می شود.

۱۶- با طبع گرم بسیار انرژی زا و باعث از بین رفتن افسردگی می شود.

۱۷-مصرف یک قاشق مرباخوری از ترکیب روغن سیاه دانه و عسل خالص به نسبت مساوی باعث درمان اضطراب و تپش های قلب و تنظیم ضربان قلب می شود.

۱۸- سیاه دانه دارای ماده ای هست که در بدن تولید انتی هیستامین می کند به همین دلیل برای درمان حساسیت و آسم بسیار مفید است.

۱۹- افزایش دهنده طبیعی میل جنسی

۲۰- افزایش تعداد اسپرم و درمان ناباروری حاصل از کمبود تعداد اسپرم

برای چیا خوبه؟ شبی یه باره؟

• این معجون سلول های بتا را که در بیماری های لوزالمعده دیابت ی در حال از بین رفتن هستند را تحریک می کند.
  • موجب بهبود مسمومیت و نابود شدن MRSK در افراد افراد مسموم شده می شود.
  • معجون سیاه دانه موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.
  • مصرف معجون دوسین سرماخوردگی های مکرر را درمان می کند.
  • سیاه دانه سبب درمان تب های بلغمی و سوداوی می شود.
  • مصرف معجون دوسین ادرار آور است و برای درمان عفونت های ادراری مفید است همچنین این معجون برای برای مردان مبتلا به پروستات مفید می باشد
  • این معجون برای درمان سردرد هایی که مرتبط با مزاج سرد هستند مفید است .
  • مصرف معجون دوسین برای درمان نفخ معده ، دل درد، زخم معده ، بیماری های گوارشی و از بین رفتن انگل های روده مفید است.
  • سیاه دانه فواید زیادی دربهبود بیماری های پوستی پیسی و لک دارد . مالیدن این ترکیب ( ) به پوست برای درمان جوش های بلغمی (جوش های بلغمی بدون التهاب، زیرپوستی و سفت هستند) مفید است و استفاده از آن برای جوش های قرمز و پرالتهاب ممکن است وضع پوستتان را بد کند.
  • مصرف معجون دوسین در روزهای پایانی بارداری به کنترل درد و افزایش توان و مقاومت مادران هنگام زایمان کمک می کند.
  • مصرف ترکیب سیاه دانه و عسل موجب افزایش شیر مادر می شود.
  • معجون سیاه دانه به مدت طولانی در بدن باقی می ماند و از ابتلا به بیماری های مزمن و سرطان جلوگیری می کند
  • فقط سرچ بزنین تا ببینین چقدررر خواص داره 🦋
  • روزی یکبار مصرف بشه
بله منم استفاده کردم واقعا نتیجه بخش بوده ولی حتما باید به صورت نیمکوب با عسل مصرف شه

نمیشه نکوبین تو دهن میجوییمش؟

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
شوهر منم تو دهنش میجویید 

منم تنبلی دارم .با تی یو ای باردارشدم اما دوماهگی سقط شد  بهمن ماه .البته خودم ای یو ای خواستم دکتر گفت ۳تا فولی بالغ داری بیا طبیعی خودم نخواستم .الانم گذاشتم کنار اقدامو چون تو امتحاناتمه و دارم وزن کم میکنم باورزش که مرداد دوباره برم ای یو ای

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
منم تنبلی دارم .با تی یو ای باردارشدم اما دوماهگی سقط شد  بهمن ماه .البته خودم ای یو ای خواستم ...

عزیزممم انیدوارم بزودی مامان شی وعکس بیبی چک مثبت بزاری بارداری اولته

عزیزممم انیدوارم بزودی مامان شی وعکس بیبی چک مثبت بزاری بارداری اولته

مرسی عزیزم .هنوز ازمایش ها وسونودهامو بی بی هامو نگاه میکنم وگریه میکنم خیلی سخت بود .اره بچه اولمه

اصلا ناراحت نباش یک بار باردار شدی پس حتما میتونی مامان بشی

دکتر هم همینو بهم گفت .شماچی نی نی دارین؟

2790
2778
2791
2779
2792