2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید به متخصص بیماری های زنان مراجعه کنید تا براتون سونوگرافی بنویسن توی سونوگرافی مشخص میشه که توی رحم کیست مشاهده شده یانه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

نه اصلا دلیل نمیشه.دردهای چند ساعت اولیه از انقباضات رحمیه.ممکن کمبود آهن و ویتامین دی هم باعث درد بشه.اگه متاهلی سونو گرافی واژن بده..گاهی اونایی که کیست دارن روزای دیگه که پریود نیستن هم درد دارن.

نه اصلا دلیل نمیشه.دردهای چند ساعت اولیه از انقباضات رحمیه.ممکن کمبود آهن و ویتامین دی هم باعث درد ب ...

بله متاهلم این رو هم گفتن ک بعد ازدواج درد کمتر میشه اما تغییر نکرده

[QUOTE=90538480]من روزهای اول قائدگی فقط درد دارم و معذرت میخوام کمی خونریزی بهم گفتن ممکنه کیست داش ...

لاغرو ضعیف شدم تحملم مقابل درد خیلی کم شده واسه همین انقدر از درد مینالم ک بیحال میشم

بله متاهلم این رو هم گفتن ک بعد ازدواج درد کمتر میشه اما تغییر نکرده

فکر نکنم اندازه من درد بکشین من هم این مشکل رو دارم ازدواج کردیم الان میگن بچه بیاری خوب میشی.اما من چشمم اب نمیخوره.حتما سونو برو.ورزش هم خیلی کمک میکنه بهت.پیاده روی.و شنا(البته اگه از تمیز بودن استخر مطمئنی).

احتمالش هست .اما قطعی نمیشه گفت کسی که درد داره کیست داره.دیواره های رحم در حال خونریزیه و طبیعیه درد.حداقل پنجاه درصد زنها موقع قاعدگی درد دارن.کاری نمیشه کرد فقط باید مسکن خورد.ولی بدک نیست خانومها حداقل سالی یکبار برن چکاب های مربوط به رحم و تخمدان انجام بدن.