2777
2789
عنوان

کیا مث من بودن و بار دار شدن

238 بازدید | 40 پست

سلام دوستان گلم..۸ الی ۹ ماه ک اقدام ب بارداری میکنم....و سایز فولیکولمم ریز بوده این ماه با لتروزل و کلومیفن و متفومین ..روز دوازد پریودم سونو دادم و فولیکول هایی باسایز های سمت راست ۲۸ و سمت چپ ۱۸و۲۰ ک همون روز دکتر برام امپول ازاد سازی تجویز کرد ..من روز دوازدم صبحش نزدیکی کردم غردبش امپول زدم و تقریبا ۳۸ .ساعت بعد امپولم نزدیکی کردم  ک ۴۸ ساعت بعد تزریق درد شدیدی داشتم تا چند ساعت..دردم کمتر شد  .. ی روز خوب بودم دوبارخ روز بعد تیر عمیقی زیر دلم‌میکشید ک خیلی دردم کرد.ایا امکان بار داریم هست،. الان ۲۰ سیکلمم.بازم یا تخمدان سمت راست  گاهیم چپ تیر میکشه..ب نظر تون چقدر احتمال بار داری وجود داره

منم این ماه بهم لتروزول داده تا حالا نخوردم یعنی تاثیر داره

انشاالله همه جنین ها سلامت بیان بغل مامان هاشون اگه دوست داشتی برای همه باردار ها صلوات بفرست بارداری دوممه خیلی نگران سلامتی نی نیمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم دقیقا شرایطم مثل توعه ..و فردا 20 پریم.. درد تخمدانم برای امپولع.من نوک سینمم حساس شده ..ش ...

من هیچ علائمی جز درد تخمدان هام ندارم...امیدی ب این ماهم مدارم ندیدم کسی حامله باشه با درد تخمدانا

متفومین چون کلومیفن خوردم از کیست تا جدی جلو گیری میکنه و ب تحریک تخمدان هام‌کمک میکنه

منم چهار ماه متفورمین میخورم و دوماه اقدامم،پلی کیستیک بودم دکتر بهم متفورمین داده 

من هیچ علائمی جز درد تخمدان هام ندارم...امیدی ب این ماهم مدارم ندیدم کسی حامله باشه با درد تخمدانا

عزیزم.. بخاطر امپول که هورمونی هست زیر دل تیر میکشه و ول میکنه.. و طبیعیه این درد.ربطیم ب حاملگی نداره

منم این ماه بهم لتروزول داده تا حالا نخوردم یعنی تاثیر داره

لتروزل ی فولیکول رو بالغ میکنه ولی کلومیفن‌چندین فولیکول احتنال کیست در لتروزل خیلی کمه ولی با کلومیفن احتمال کیست شدن فولیکول زیاده

2790
2778
2791
2779
2792