2777
2789
عنوان

طفلى بچه ها كه زبون ندارن بگن بوسمون نكنيد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 56 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه بوس ساده ک بزاق نداره چقد سخت میگیری

وقتى دخترم يك ماهش بود صورتش وحشتناك ريخت بيرون وقتى عكساشو نگاه ميكنم اعصابم بهم ميريزه، بردمش دكتر پماد آد داد و گفت به هيچ عنوان نزار كسى بوسش كنه، ٤٠ روز بخاطر دردم مجبور شدم خونه مامانم بمونم، هروز مهمون ميومد ميرفت همه هم ماچ موچ راه انداخته بودن، الان ٤ ماهشه چندتا مهمونى رفتم دوباره ماچ موچ شروع شده امروز دوباره صورتش ريخته بيرون

دیگه خداییش در این حد که از بزاق سگ و گربه هم زیادی اغراقه🤤 اما با نبوسیدن بچه ها موافقم

بزاق سگ هزار برابر تميزتر از بزاق انسانه چون بزاق سگ آنتى بيوتيك ترشح ميكنه

حرفایی که میگی درسته. اما هر چی حساس باشی بدتره. همه بچه ها رو زیاد بوس میکنن ولی مریض نمیشن غصه نخو ...

بخدا مريض ميشن اينو من به چشم ديدم بخاطر بوسيدن زياد صورت دخترم ريخت بيرون وحشتناك، دوبار بردمش دكتر

چه ناجور توصيف كردي تُف هامونو😐

عزیز نمیدونی تاپیک کارای چندش چرا تعطیل شد؟

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
وقتى دخترم يك ماهش بود صورتش وحشتناك ريخت بيرون وقتى عكساشو نگاه ميكنم اعصابم بهم ميريزه، بردمش دكتر ...

من خودم بچه بودم مامانم تعریف کرد که پوست صورتم حساس بود بعد زیاد بوسم میکردن دیگه زخم میشده خون میفتاده ولی گوش نمیدادن دیگه بوس میکردن خخ

بخدا مريض ميشن اينو من به چشم ديدم بخاطر بوسيدن زياد صورت دخترم ريخت بيرون وحشتناك، دوبار بردمش دكتر

اون به خاط ریش مرداست. ولی هر چی حساس باشی هم خودت اذیت میشی هم بچه هم دیگران