2777
2789
عنوان

طفلى بچه ها كه زبون ندارن بگن بوسمون نكنيد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 56 پست
بزاق یعنی انقد کثیفهههه😲پس چرا مابچه بودیم هرموقع میفتادیم جاییمون زخمی میشد تف میزدن روزخم ضد عفون ...

خخخخخخخخخخخخخخخخ من رو زخم نه روی جای نیش پشه میگفتن بزنید تف تا خوب بشه

خدایا ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره درک ات میکنم پوست بچه ها البته بیشتر نوزاد ها خیلی حساستر از بزرگتراس حالا بعضی از بچه ها که دیگ ...

دختر خاله هام خيلى ناجور بوسش ميكنهه محكم فشارش ميدن طورى كه وقتى ميان خونم استرس ميگيرم، يبار دخترخالم اومد خونم از آيفون وقتى ديدم اونه درو باز نكردم گوشيمم سايلنت كردم، رفته در همسايه بالايى رو زده اومده تو ساختمون🙄🙄🙄

وای.این کار بدی کرده. تو هم وقتی مهمونا میرن با دستمال مرطوب بچه ها صورتشو پاک کن به نظرم

يا بچه رو ميچپونن رو پاى بچه هاشون عكس بگيرن اونم نوزاد، اصلا فكر نميكردم بعد از بچه دار شدن اونم بعد از اون همه انتظار و دكتر رفتن به همچين مشكلاتى بر بخورم

يا بچه رو ميچپونن رو پاى بچه هاشون عكس بگيرن اونم نوزاد، اصلا فكر نميكردم بعد از بچه دار شدن اونم بع ...

وااای منم همین مشکلو دارم ،،،خواهرشوهرم خییییلی بد دخترمو میبوسه از لباش جوریکه دیشب اومدیم خونه شوهرمم میگفت اعصابم خورد شد خواهرم اونجوری بچرو میبوسید ،،،امروز صبحم دیدم دور لبش جوش زده حالا به شوهرم میگفتم یه راهکار پیدا کنیم بهش بگیم اینجوری نبوسه 

🌹خداجونم روزی هزاران بار  شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی ،،⚘خدایا شکرت ...👈شده ذکر هر روز من🤩🤩تیکرم برا تولد فسقل خانمه🎂
يا بچه رو ميچپونن رو پاى بچه هاشون عكس بگيرن اونم نوزاد، اصلا فكر نميكردم بعد از بچه دار شدن اونم بع ...

اره. همینه دیگه. اما از این زاویه هم نگاه کن که خداروشکر بچه تو دوست دارن. هستن کسانی که بچه رو دوست ندارن و حتی دیدنشون نمیرن.اونطوری دل آدم بدجور میشکنه .باز اونا میگن کاش بچه ما رو اینطوری میکردن ولی دوستش داشتن.

شما هم کار به کارشون نداشته باش اگه خطایی رخ داد بعد شما اعتراض کن.

اولاش اینطوریه بعد چندوقت خلاص میشی

وااای منم همین مشکلو دارم ،،،خواهرشوهرم خییییلی بد دخترمو میبوسه از لباش جوریکه دیشب اومدیم خونه شوه ...

من خونواده شوهرم خيلى مراعات ميكنن ولى خونواده خودم نه يسره بوسش ميكنن، چند ماهشه دخترت؟

من خونواده شوهرم خيلى مراعات ميكنن ولى خونواده خودم نه يسره بوسش ميكنن، چند ماهشه دخترت؟

اصلا موندم چجوری بفهمونم اگه دوسش داری از پا یا دست بوس کن ، میدونم از دوست داشتنه ولی باید رعایت کنن

🌹خداجونم روزی هزاران بار  شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی ،،⚘خدایا شکرت ...👈شده ذکر هر روز من🤩🤩تیکرم برا تولد فسقل خانمه🎂
اصلا موندم چجوری بفهمونم اگه دوسش داری از پا یا دست بوس کن ، میدونم از دوست داشتنه ولی باید رعایت کن ...

بعضيا محبت خاله خرسه ميكنن، بدتر ميرن رو روان آدم

وقتى حرفى هم ميزنى ناراحت ميشن ميگن حساسى، اصلا آره حساسم نميدونن چقد براى بچه دار شدن عذاب كشيدم، چقد تو باردارى درد كشيدم كه وقتى ياد دوران بارداريم ميفتم بغض ميكنم، بعد از زايمانمم كه از درد تا ٥٠ روز نتونستم راه برم، اگه حساسم حق دارم چون به سختى به دستش آوردم