2777
2789
عنوان

چرا ترکید

378 بازدید | 36 پست

دخترای کدوم شهر خوشکل ترن چرا ترکید ...؟؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

فک کنم یه شهریو نگفتین دختراش ناراحت شدن😐

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که توی تاپیک نبودم ولی باتوجه به عنوانی که داشت قطع به یقین دعوا شده

شایدم یه عده حسادت کردن گزارش زدن

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
من که توی تاپیک نبودم ولی باتوجه به عنوانی که داشت قطع به یقین دعوا شده شایدم یه عده حسادت کردن گزا ...

جنبه فان داشت ..چقدر ملت بی جنبه شدن😂😂😂

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

فک کنم یه شهریو نگفتین دختراش ناراحت شدن😐

😂😂😂😂

من که توی تاپیک نبودم ولی باتوجه به عنوانی که داشت قطع به یقین دعوا شده شایدم یه عده حسادت کردن گزا ...

دقیقا

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔