2777
2789

فک کنم تا یک و نین سال اول واقعا مانع آزادیه. ولی بعدش فک نکنم چون بزرگتر میشه و متوجه حرفات میشه. خودش غذاشو میخوره و ..‌ سعی میکنه مستقلتر بشه. 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نی نی ام ۲۳ روزشه...احساس افسردگی دارم...چون دقیقا ازادی رو ازم گرفته..شبا تا ۴ صبح بیداره...نمیدونم خلاصه از ریتم قبل افتادیم...ولی شدیدا دوسش دارم...امیدوارم زود بیفتم رو غلطک

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  

لذتش خیلی بیشتر از سختیشه

میشه گفت سختیاشم شیرینه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه داری سختیها و شیرینی های خودشا داره  اگه مشکل جدی با همسرت نداری و زندگیتا دوس داری حتما بچه دار شو  در غیر این صورت راجع به اینکه بچه دار بشی یا نه بیشت  فکر کن

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

سخته  ولی بهترین حس دنیاس . خوب یه ذره از ازادیات تا چند وقت کم میشه ‌. مثلا من تا بیرون میرم میگه مامان تو روخدا بزار برم پارک . دلم نمیاد بخاطرش برناممو عوض میکنم . ساعتایی ک خوابه باید بیرون نیای و .....

مانع بعضی ازچیزا میشه بنظرم...چ اونموقع ک یکی داشتم چ الان ک بدترشده😣

اَمـــٰان اَز اون روزی کـِــــه دوزاریـــم 👻پیشِ خــــودِش فِــکْ کُنـِـه کـِـه تــراولــه ...       ایــن حکـــایت بعضیـــــاس تو            نی نی سایـــت...                                                   
حتی احساس پیری هم بهتون دست نمیده؟؟؟

پیری؟؟؟؟؟ اصلاااا

با اینکه محدود میشی مخصوصا اگه خانواده ت پیش ت نباشن، ولی اوونقدر بچه شیرینی داره و مجبوری باهاش بازی کنی و بچه گانه باهاش حرف بزنی که هم از افسردگی در میای هم کلی سرگرم میشی باهاش. البته موقعی باید بچه دار بشی که از ته قلبت بخوای و همه خوش گذرونی هات رو کرده باشی که حسرت نخوری

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
چرا؟؟؟؟

صبح تاپامیشم پوشک عوض میکنم 

۱ساعت کلنجارمیرم تاصبحانشوکامل بخوره بلافاصله بایدنهارشوبپزم 

بعد۱ساعت کلنجاربرم ناهاربخوره بعدقطره هاش بعدخوابش میبره جونم درمیادتابخوابه بعدش بایدبرم تندتندبه خونه برسم مامیشه وقت عصرونه بعدم شام وبعدم خوابش که جونم درمیاد 

اه اه 

منکه دلم لک زده برای دوران قبل ازبچه 

البته من سختگیرم 

بایداصولی بخوره وبخوابه اگه مثل زن داداشم بیخیال بچه باشی نخوردکلا ندی نخوابه بگیری تخت بخوابی نه سخت نیست