2777
2789
عنوان

خیانت دیده هایی که ......

200 بازدید | 13 پست

طلاق گرفتین بخاطرخیانت شوهرتون ....میشه بیاین بگین چجور شد که تصمیم گرفتین زندگی و تموم کنین شرایطتون چجور بود ؟؟؟؟

اینجا هرتاپیک خیانتی میخونم اعصابم بهم میریزه یا واقعا دست انداختنمون یا جدی جدی شرایط ندارن ....به هرکی دلداری میدی و روحیه میدی که زندگیتتو باهاش تموم کن یه عمر اسیب میبینی توجه نمیکنن ولی عوضش کسایی که تشویق به ادامه زندگی میکنن و لایک میکنن و میگن باشه همین کارو میکنم ممنون از راهنماییت 😰😰جلل الخالق توکه دلت میخواد زندگی کنی براچی تاپیک میزنی چیکار کنم راهنماییم کنین ؟؟؟بگو خیانت دیدم میخوام زندگی کنم فقط بیاین دلداری بدین ....اه مخم سوت کشید ینی یه زن نداریم خیانت ببینه مث یه شیرزن یه تف بندازه صورت شوهرش طلاق بگیره ؟؟؟

عزیزم حتما شما تو موقعیت اون خانوما نیستی،یا مجردی یا متاهلی خیانت ندیدی.قضیه خیانت وقتی که بچه داشته باشی فرق داره،وقتی دستت تو جیب خودت نباشه فرق داره و مهمتر ازاینا وقتی حمایت کننده درست حسابی نداشته باشی فرق داره.طرف طلاق بگیره باید از لحاظ مالی و عاطفی ساپورت بشه.همه خانوما این شرایطو دارن؟معلومه که نه.هر خونواده ای طلاق رو نمیپزیرن،خیلیا به چشم دردسر نگاه میکنن به این قضیه که یه زن رو به همراه بچش یا بچه هاش بپذیرن تو این دوره زمونه سخت.مطمئن باش اون زنایی که از سر ناچاری تاپیک میزنن که بیاین دلداریم بدین که چجوری تحمل کنم خیانتشو صددرصد شرایط طلاق رو ندارن وگرنه یه لحظه با اون مرد نمیموندن.مخصوصا کسی که خیانت درون خانوادگی ببینه و هر ازگاهی چشمش به زنی که شوهرش یواشکی به اون عشقورزی میکرده بیفته تو فامیل.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حتما شما تو موقعیت اون خانوما نیستی،یا مجردی یا متاهلی خیانت ندیدی.قضیه خیانت وقتی که بچه داشت ...

ممنون از توضیح کاملت ولی بنظرمن بیشتر از شرایط سخت جامعمون ما خانوما هم یه حصار ترس به دور خودمون کشیدیم من کاملا میفهمم بخدا ننشستم یه گوشه خوشی زده باشه زیر دلم و بقیه رو مقایسه کنم ولی واقعا خیلی زور داره این همه تحمل پس زنایی که خیانت میبینن و یه عمر باتنفرزندگی میکنن حق زندگی شاد ندارن ؟؟؟؟؟رهن یه خونه و کار کردن برای رفع و رجوی مخارج ولی شرافتمندانه بهتر از این همه تحقیرو احساس خورد شدنه

درسته ولی آیا اون زندگی زندگی میشه ؟؟؟؟

بستگی داره دیدگاهت چی باشه به زندگی و روابط زن و شوهر.فک میکنی همه عاشق و معشوقن؟فک میکنی همه از خلوت هم خبر دارن؟بقول یه بنده خدایی میگفت مردا همه خیانت میکنن فقط اونایی که لو رفتن یا زناشون زرنگتر بودن یا خودشون ساده تر....منظور حرف کلی بود یعنی ناگزیره الان این قضایا و اکثرا درگیرشن و واقعا نمیشه فک کرد که من زن که الان دیوانه وار شوهرمو حتی در نبودش میپرستم اونم تو خلوتش اینطوره یانه..مردا دیدگاه احساسیشون تو خلوت با مازنها فرق داره.برای مردا خیلی از کاری یواشکی که میکنن تعریف خیانت نداره براشون، ولی ما زنها داغون میشیم.ولی از همین داغون شدن ها میشه رشد کرد و بزرگ شد.سخته خیلی سخته ولی وقتی گزینه دیگه ای تو زندگیت نداشته باشی مجبوری به در بیخیالی بزنی و زندگیتو بکنی وگرنه غرور زنها خیلی هم بیشتر از مردهاست.متاسفانه جامعه مردسالاری که داریم همه حق و حقوق رو به آقایون داده،ما زنها وقتی حتی یه حق طلاق نداریم برای اینجور مواقع حتی برای ترسوندنشون و یا مهریه ای که به ظاهر حقمونه رو اگه طلب کنیم زن ناسازگاری به حساب می یایم و الی آخر  دیگه واقعا دست تنها یه زن چطور میتونه بدون حمایت عاطفی خانواده و همچنین بدون حمایت مالی پروسه عظیم طلاق رو پیش ببره؟

بستگی داره دیدگاهت چی باشه به زندگی و روابط زن و شوهر.فک میکنی همه عاشق و معشوقن؟فک میکنی همه از خلو ...

درسته عزیزم اونقدر خوب توضیح دادی که اصلا حرفی برای گفتن نموند ....فقط میتونم بگم لعنت به جامعمون

ممنون از توضیح کاملت ولی بنظرمن بیشتر از شرایط سخت جامعمون ما خانوما هم یه حصار ترس به دور خودمون کش ...

خواهش میکنم گلم.چرا حقشو دارن ،توانشو ندارن.من خودم این قضیه برام پیش اومد و بدون ترس رفتم جلو ولی وقتی خونواده حمایت نکردن چیکار میتونم بکنم؟نمونش خودم.ناچارم وگرنه روزی نیست که یادم نیاد.اگه چند روزم حالم خوب باشه چند روز بعدش دوباره یادم مییاد و هی سوالای بیشتری تو ذهنم به وجود می یاد و..

درسته عزیزم اونقدر خوب توضیح دادی که اصلا حرفی برای گفتن نموند ....فقط میتونم بگم لعنت به جامعمون

قربونت گلم.بله واقعا لعنت...لعنت به این قوانین مردسالارانه.خدا هیچ زنی رو بی حامی و بی کس و کار نکنه که مردا سواستفاده کنن،چون قانون درست وحسابی که نداریم.

استارت عزیز،باید بجای خیانت دیده بشی تا بفهمی......تمام مساله سر عدم حمایت مالی زن نیست.......زنی که سالها با عشق با همسرش زندگی کرده و حتی توان مالی هم داره با این حال به راحتی نمی تونه از شوهرش دل بکنه......قبول دارم خیانت خیلی وحشتناکه......اما سالها زندگی ی دلبستگی میاره که شکوندن این پیوند رو دشوار می کنه......من ده  روزه فهمیدم شوهرم بهم خیانت کرده.....داغوووووونم و در حال تصمیم گیری هستم، مستقل هم هستم اما خیلی جدایی برام سخته......اون بی وفاست اما من در اوج عشق بودم....انگار که ی عزیزی رو از دست دادم.....گیجم.....منگم

استارت عزیز،باید بجای خیانت دیده بشی تا بفهمی......تمام مساله سر عدم حمایت مالی زن نیست.......زنی که ...

آخیی عزیزدلم.رفتم تو تاپیکات بخونم جریانشو دیدم نذاشتی.چندساله ازدواج کردین؟بارداری اولته؟خیانتش در چه حد بود؟

آخیی عزیزدلم.رفتم تو تاپیکات بخونم جریانشو دیدم نذاشتی.چندساله ازدواج کردین؟بارداری اولته؟خیانتش در ...

نه تاپیکک نذاشتم......دلم نیومد......گفتم اینجا نی نی سایت اکثرا میخوان بچه دار بشن یا مامان هستن، بذار توی دلشون رو خالی نکنم.......ما عاشقانه ازدواج کردیم عاشق شوهرم بودم یهو چند روز پیش فهمیدم شوهرم بهم خیانت می کرده.....بچه هم ندارم و ماهه بود برای بارداری تلاش می کردم.......الان احساس ی آدم لبه پرتگاه رو دارم، انشالله سر کسی پیش نیاد

نه تاپیکک نذاشتم......دلم نیومد......گفتم اینجا نی نی سایت اکثرا میخوان بچه دار بشن یا مامان هستن، ب ...

همشون همینن خودتو اذیت نکن.خداروشکر که بچه نداری...قبلش یه فکری برای خودت بکن.یا طلاق یا گرفتن حق طلاق  و امتیاز و،بعد بچه دار شو اگه میخوای بمونی،برو تاپیک اول منو بخون ببین چیا کشیدم عزیزم