2777
2789
عنوان

بیان کمکم کنین

125 بازدید | 21 پست

بچه هاااا اومدین

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

بله

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۲۳ فروردین اولین روز اخرین پری الان ۵ هفته و ۳ روزمه؟

اگه درسته بهم بگین الان درواقع من ۵ هفتم تموم شده الان تو ۶ هفتم نمیفهمم اصلا

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
من ۲۳ فروردین اولین روز اخرین پری الان ۵ هفته و ۳ روزمه؟ اگه درسته بهم بگین الان درواقع من ۵ هفتم ت ...

فکر نکنم ۵ هفته هم باشین 🙄🙄🙄

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔

وا جواب بدیم خودم حساب میکنم

من ۲۳ فروردین اولین روز اخرین پری الان ۵ هفته و ۳ روزمه؟ اگه درسته بهم بگین الان درواقع من ۵ هفتم ت ...

بله درسته عزیزم..۲۳فروردین و۲۸-۲۹اردیبهشت سه روز حساب میشه..درسته پنج هفته ت تموم شده توی۶هفته ای که امروز سومشه

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆

بگین دیگه

بله درسته عزیزم..۲۳فروردین و۲۸-۲۹اردیبهشت سه روز حساب میشه..درسته پنج هفته ت تموم شده توی۶هفته ای که ...

الان وارد ۶ هفته شدم یعنی

من که قدیمی حساب می کنم شما الان ۴ هفته ای ...آزمایش دادی ؟

اره  هفته پیش