2777
2789
بچه ها باید ازت بترسن نه تو مهربون باش تا حدی 

نه از بچه ها نمیترسم که.از مدیر وهمکارا.میترسم بلد نباشم چحور رفتار کنم،یا از پس کارا برنیام.همش استرس دارم😔

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
نه از بچه ها نمیترسم که.از مدیر وهمکارا.میترسم بلد نباشم چحور رفتار کنم،یا از پس کارا برنیام.همش است ...

نترس عزیزم راحت باش

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیز دلم چه خبرا چیکارا میکنی گلم 

هیچی تنهای تنهام تو نی نی سایت ول میچرخم  ..بی کار هم شدم امروز

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

حلیم رو با سرشیر میخورن یا شکر یا نمک یا قیمه؟!

حلیم و شکر و نمک میکس من میخورم

هیچی تنهای تنهام تو نی نی سایت ول میچرخم  ..بی کار هم شدم امروز

الهی عزیزم تو فک نباش به امید خدا حتما دوباره سر کار میری خوشکلم 😊

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم♡من ه م ی ن ۱ دونه ام♡
خوبی چه خبرا چیکار میکنی

هیچی بی کار و تنها نشستم

الهی عزیزم تو فک نباش به امید خدا حتما دوباره سر کار میری خوشکلم 😊

خودم بیرون اومدم ...حقوقش کمه نمی ارزید البت روزی ی ساعت تدریس داشتم

خودم بیرون اومدم ...حقوقش کمه نمی ارزید البت روزی ی ساعت تدریس داشتم

پس ایشالله یه شغل خیلی خیلی خوب گیرت بیاد گلم خیلی خیلی هم موفق بشی 

پس ایشالله یه شغل خیلی خیلی خوب گیرت بیاد گلم خیلی خیلی هم موفق بشی 

الهی آمین ... یه بچه هم گیرم بیاد ..شوهرمم سر به راه بشه

هیچی بی کار و تنها نشستم

برو یه زیارت عاشورا بخون یا یه صفحه قران بخون یا نقاشی بکش یا یکلی کار هست که انجام بدی اگه نمیتونی بخواب خوب استراحت کن یه ماسک خوب درست کن بزن به پوستت یه دوش اب ولرم بگیر ریلکس کن 

ببین چقدر کار میتونی انجام بدی عزیزم 

برو یه زیارت عاشورا بخون یا یه صفحه قران بخون یا نقاشی بکش یا یکلی کار هست که انجام بدی اگه نمیتونی ...

اره ولی از بس هر شب تنهام پریودم هستم حس هیچ کاری نیس