2777
2789
عنوان

ختم توحید

| مشاهده متن کامل بحث + 2138 بازدید | 402 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام دوستان گل.امروز ب نیت delvin_8888 سوره توحید خوندم.ان شاءالله ک حاجت روا باشن و خدا بهترینها را براشون رقم بزنه.اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم.

سلام عزیزم کاربری من حذف شد همونم که @maloosaak  گفتم که درجریان باشی حالا این کاربری جدیدمه ا ...

سلام دوستان.من امروز ب نیت حاجت شما سوره توحید خوندم ان شاءالله ک حاجت روا باشی و خدا بهترینها را براتون رقم بزنه.اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

سلام دوستان.من امروز ب نیت حاجت شما سوره توحید خوندم ان شاءالله ک حاجت روا باشی و خدا بهترینها را بر ...

سلام عزیزدلم ممنون ایشاالله حاجت روابشی من همون کاربری  maloosaak ام الان این کاربری جدیدمه😘

خدایا به قلبم آرامشی بده از جنس خودت 😔❤
فکرکنم فردا نوبت منه maloosaak بایه کاربری جدید

من توی صفحه ۵ توی اون برگه دیدم ک شما بعد دلوین هستین.خودتونم ببین.