2777
2789
عنوان

ختم توحید

| مشاهده متن کامل بحث + 2138 بازدید | 402 پست
سلام به همه  از همتون ممنونم که برام دعا کردید و سوره توحید خوندین  الهی هیچکس به گره کو ...

خوندم عزیزم انشاءالله حاجت رواباشی..التماس دعا

اگه باچشمای خوشگلت میخونی برای حاجت دلم یدونه صلوات بفرست🌷❤

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

فاطمه جانم واست خوندم سر نمازم خیلی برات دعا کردم انشاالله هرچه زود تر یه نی نی خوشگل خدا بهت بده من که به دلم افتاده تا چند ماه دیگه خبر بارداریت رو بهمون میگی

من عاشق زندگیمم 😍 
خوندم

سلام عزیزم.من امروز ب نیت حاجتت و براورده شدن حاجتت سوره توحید خوندم ان شاءالله ک حاجت روا بشی وخدا بهترینها را براتون رقم بزنه.اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم.

ینی میشه جمعا چار هزارتا توحید هرروز واسه اون ینفر

سلام عزیزم کاربری من حذف شد همونم که @maloosaak 

گفتم که درجریان باشی حالا این کاربری جدیدمه اگه نوبت من شد بی زحمت تواینnaz73 تاپیک بزن یه دنیا ممنون میشم 😘

امروز گلم یا فردا نوبت منه؟؟؟؟برا ازدواج ..دعا کنید یه ازدواج موفق داشته باشم و زود عروس شم👰

سلام عزیزم کاربری قبلی من  این @maloosaak بوده الان حذف شده‌ 

اگه ختمی یا چیزی بود بی زحمت تواین @naz73تاپیک منو صدا بزن ممنون میشم