2777
2789
عنوان

ختم توحید

| مشاهده متن کامل بحث + 2138 بازدید | 402 پست

من شرکت نکردم 

زیاد بود شریک میشم

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اميرحسينعادل عزیزم ان شاء الله حاجت روا بشي، خوندم

ممنونم گلم.ان شاءالله ک شما هم حاجت روا باشین و خدا بهترینها را براتون رقم بزنه.

من شرکت نکردم  زیاد بود شریک میشم

سلام عزیزم امروز براتون خوندم ان شاءالله حاجت روا باشین وخدا بهترینها را براتون رقم بزنه.التماس دعا

سلام عزیزم امروز براتون خوندم ان شاءالله حاجت روا باشین وخدا بهترینها را براتون رقم بزنه.التماس دعا

من براتون آیت الکرسی خوندم

نمیدونم چطوری ازتون تشکر کنم

فقط میگم امیدوارم شادی سهم دلت باشه

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️