2777
2789
عنوان

ختم توحید

| مشاهده متن کامل بحث + 2138 بازدید | 402 پست
خودش میدونه و خدای خودش من دیگه نمیدونستم چطو باید نظم میدادم که از نظراون ندادم من طبق لیست میرم جل ...

عزیز من نمیدونم مدیونم یا نه 

ولی میدونم شما مدیون هستید مث من شایدم بیشتر 

چون من قبل اینکه ختم شروع بشه کنار کشیدم و حتی اطلاع هم دادم ولی شما اون روز جواب ندادین و فرداش ختم رو شروع کردین !!!!

حتی گفتم چرا این دوستمون گفته از پس فردا شروع میکنم مگه از فردا نیس؟؟؟چرا بی نظیمه . جواب ندادین 

همونموقع گفتم من انصراف میدم .‌درست ی روز قبل ختم !!!!

پیامام تو اون تاپیکتون هست!!!!!!

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
عزیز من نمیدونم مدیونم یا نه  ولی میدونم شما مدیون هستید مث من شایدم بیشتر  چون من قبل ا ...

دوستان واقعا حلال کنید لطفا 

من خودم گرفتارم . گرفتارتر از این نشم!!!

باور کنید روز قبل شروع ختم انصراف دادم 

😔😔😔😔😔😔

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز من نمیدونم مدیونم یا نه  ولی میدونم شما مدیون هستید مث من شایدم بیشتر  چون من قبل ا ...

خودتون میگید اون تایپیک😊نه این من هماهنگیا و نظمو اینجا برقرار کردم 

اوکی من مدیون،

دلِ من گرد جهان گشت نیابید همانندش💫
بچهها جونیم دونفرمون انصراف دادن faziکه گفت خیلی زیاده و سختشه smyaکه گفت نمیتونه بخاطر یسری مشکلات البته اون فبل از لیست گفتو خط خورد ولی fazi و گل قرمز تو لیست بودن بعدش انصراف دادن البته

گل قرمز گفت که تو پست قبلیه من گفته، نظم نیستش انصراف میده مثل اینکه اون پستی که من نوشتم هفت نفر دیگه بیان تو پست اصلیمو فک کرده پسته اصلیه و من وقتی نفراتمون پر شد برای اینکه شرمنده بعدیا نشم سریع قفل کردم پستمو و ایشون تو همون پست انصراف داده  و من ندیدم ولی تو اینجا که اصلیه بوده تگش کردمو الان از نظر اون منم مدیونم حتی از اونم بیشتر ،اشکال نداره خدا خودش از دلم خبر داره که اصلا من هدفم چی بوده از این پستو، ختم ،همین....اینم یه روشن سازی😁 

دلِ من گرد جهان گشت نیابید همانندش💫

عزيزم از نظر بنده هیچ اشکالی نداره و خانم گل قرمز مدیون من یدونه نیست، ان شاء الله که مشکلاتش حل بشه، دوستان نسبت بهم بخشنده باشید تا خداوند هم به شما بی مهابا ببخشه..... ( خداوند به هر کس که بخواهد بدون حساب میبخشد)

دل را قرار نیست مگر در کنار تو💖