2777
2789
عنوان

ختم توحید

| مشاهده متن کامل بحث + 2138 بازدید | 402 پست

عزیز من همون روز قبل ختم گفتم انصراف میدم .‌شما پستمو نخوندین!!!!!! 

چون دیدم خانمی گفت من از پس فردا شروع میکنم .‌در صورتی ک شما گفتید باید همه از فردا شروع کنیم 

دیدم بی نظمی تو ختمه . دقیقا قبل شروع ختم بهتون گفتم انصراف دادم!!!!!!

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گفتم انصراف دادم ولی شما حتی جوابمو ندادین انروز ک گفتم نظم نیی !!!

عزیزم‌واس اینک بی‌ نظمی‌نشه واس تو خوندیم‌همه اشکالی نداره من‌مشکلی ندارم‌شما  واس من‌نخونی..بحاجتت‌برسی💚

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...
عزیزم‌واس اینک بی‌ نظمی‌نشه واس تو خوندیم‌همه اشکالی نداره من‌مشکلی ندارم‌شما  واس من‌نخونی..بح ...

اینطوری عذاب وجدان گرفتم اعصابم خوردشد نظم بهم خورد 

اخه من قبل ختم دیدم یکی گفت پس فردا همونموقع ب ایشون زیر پست گفتم ولی ایشون جواب نداد تا الان ک جواب داد

اینطوری عذاب وجدان گرفتم اعصابم خوردشد نظم بهم خورد  اخه من قبل ختم دیدم یکی گفت پس فردا همونم ...

چی‌بگم..حالا فعلا واس من‌نداشته باش ببین‌بقیه چی‌میگن

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...
چی‌بگم..حالا فعلا واس من‌نداشته باش ببین‌بقیه چی‌میگن

کاش قبل ختم جوابمو میداد 

اینطوری خودم ب شخصه ناراحت شدم 

یکم ختمش بهم ریخته شد

من هم برای گل قرمز جان خوندم ان شاء الله حاجت روا بشه، ما طبق لیست میریم که بی نظمی نشه،لطفا شما هر روز دوستانمون رو منشن کن که بدونيم به نیت کی بخونيم

دل را قرار نیست مگر در کنار تو💖