2777
2789
عنوان

ختم توحید

| مشاهده متن کامل بحث + 2138 بازدید | 402 پست

از دوستاني كه برام خونديد ممنون انشاالله همتون به حاجتتون برسيد برام خيلي دعاكنيد تا عيد فطر خونه بخرم خيلي دنبالشم ديگه خسته شدم از حرص مريض و بي جون شدم😢 التماس دعا منو فراموش نكنيد لطفا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها ممنون که انقد پایه ایدو پیگیر  خیلی عشقید❤❤ خودم خیلی،مشکلات دارم حتی نمیدونم کدومشو نیت قرار بدم😥منوهمسرم گره افتاده تو کارمون ، شغلش،مشکلات مالی ،پلیکیستیک من😭که افسردم کرده ،از طرفی ام نمیتونیم بریم سرزندگی خودمون ،ناشکری نمیکنما خدایاشکرت ❤

دلِ من گرد جهان گشت نیابید همانندش💫
بچه ها ممنون که انقد پایه ایدو پیگیر  خیلی عشقید❤❤ خودم خیلی،مشکلات دارم حتی نمیدونم کدومشو نیت ...

واي دوران عقدي؟ من يك سالو سه ماه عقد بودم كم بود اما خيلي سخت گذشت بهم كاملا دركت ميكنم عزيزم😔😢😭😭

بچه ها بنظرتون طبق لیست پیش بریم ؟من میگم طبق لیست پیش بریم ولی اونایی که اعلام حضور میکنن  دراولویت باشن مثلا گل قرمز اصلا نیستش نفر بعدیش مثلا ساندالفون هست    نظرتون؟؟؟؟

@ساندالفون  

@فاطمه

@خپانی1370‍ 

@_باراان_  

@goleghermez هستییییییی؟؟؟؟

واي دوران عقدي؟ من يك سالو سه ماه عقد بودم كم بود اما خيلي سخت گذشت بهم كاملا دركت ميكنم عزيزم😔😢😭 ...

اره عقدم ،سخته اونم تو این گرونیا ،من الان توشرایطی ام که دلم خیلی چیزا میخواد ولی باید چشم پوشی کنم

بچه ها بنظرتون طبق لیست پیش بریم ؟من میگم طبق لیست پیش بریم ولی اونایی که اعلام حضور میکنن  درا ...

عزیزم خوب بهشون اعلام کردی که ختم سوره شروع شده

باید طبق لیست پیش بری 

یعنی میخای جا به جا کنی نظم بهم میخوره 

من مامان شدم🥲
عزیزم خوب بهشون اعلام کردی که ختم سوره شروع شده باید طبق لیست پیش بری  یعنی میخای جا به جا کن ...

بخدا همشونواونروز تگ کردم😥 تک ب تک  باشه پس همون طبق لیست بریم اشکال نداره

بخدا همشونواونروز تگ کردم😥 تک ب تک  باشه پس همون طبق لیست بریم اشکال نداره

نه بابا اشکال نداره همون طبق لیست برو 

بعدم حتما همشون در جریان هستن

و خودشون مدیون نمیکنن

من مامان شدم🥲

سلام دوستان گل.ولادت امام حسن مجتبی را بهتون تبریک میگم.ان شاءالله کریم اهل بیت واسطه بشن پیش خدا و هممون حاجت روا بشیم.امروز ب نیت گل قرمز ۲۰۰ تا توحید خوندم ان شاءالله حاجت روا بشن و خدا بهترینها را براشون رقم بزنه.اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

سلام استارتر عزیز.عزیز دلم برای حاجات دلت صلوات فرستادم.من مشکلی ندارم من نفر بیستم باشم شما جای من باشی گلم.اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم