2777
2789
عنوان

ختم توحید

| مشاهده متن کامل بحث + 2138 بازدید | 402 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام مرسی انشاالله حاجت روایی همه دعا کنین اون خونه ای که دوس دارم رو شوهرم واسم بسازا😢

انشالا عزیزم  سلامتیتون، دل خوشیتون ،

دلِ من گرد جهان گشت نیابید همانندش💫
بچه ها،دلم خیلی گرفته...خیلی درموندم خیلی زیاد ،اول زندگیمه ولی دارم تو فشار خفه میشم فشار مریضیم ،مشکل مالیم، مستقل نبودنمون، خونه گیر نیاوردنمون  ، انقد الکی خندیدم انقد سعی کردم انرڗی بدم ب همه  ولی خودم دیگع نا ندارم ،دعا کنید برام
دلِ من گرد جهان گشت نیابید همانندش💫
بچه ها،دلم خیلی گرفته...خیلی درموندم خیلی زیاد ،اول زندگیمه ولی دارم تو فشار خفه میشم فشار مریضیم ،م ...

امیدت بخدا باشه..بانی این خیرشدی انشاءالله خدا حاجتتو میده...برات صلوات فرستادم عزیرم

اگه باچشمای خوشگلت میخونی برای حاجت دلم یدونه صلوات بفرست🌷❤
بچه ها،دلم خیلی گرفته...خیلی درموندم خیلی زیاد ،اول زندگیمه ولی دارم تو فشار خفه میشم فشار مریضیم ،م ...

انشالله حاله دلت خوب باشه  وبه حاجت دلت برسی 

بچه ها بی زحمت واسه حال دلم دعا کنیدوصلوات بفرستید ممنون میشم 😔😔💔
سلام مرسی انشاالله حاجت روایی همه دعا کنین اون خونه ای که دوس دارم رو شوهرم واسم بسازا😢

سلام گلم.من امروز ب نیت حاجتت سوره توحید را خوندم ان شاءالله ک حاجت روا باشی و خدا بهترینها را براتون رقم‌بزنه.اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.

سلام گلم.ان شاءالله خده ب دلت آرامش بده و هرآنچه بهترینه برات اتفاق بیفته.ولی عزیزم شک نکن ک این مشکلات برای همه هس پس امیدت را از دست نده و توکل کن و واقعا بسپار ب زمان و سعی کن بهشون فکر نکنی چون فکرکردن واقعا آدم را داغون میکنه.برای آرامش دلت صلوات فرستادم و امن یجیب خوندم.

منم خوندم..دوستان شما همه توحید هارو با بسم الله میخونین؟

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...

خدا بزرگتر از دردهای ماست رفیق💖

دل را قرار نیست مگر در کنار تو💖