2777
2789
عنوان

ختم توحید

| مشاهده متن کامل بحث + 2138 بازدید | 402 پست

ااای خدا فردا نوبت منه...دوستان من دوتا بچه دارم شوهرم زیرآبشوزدن سرکارش وگفتن از آخراینماه دیگه قرارداد باهاش نمینویسن..درصورتی که اون از هرکسی که دیدم به حلال بودن پولی که بدست میاره سخت گیر وحساستره...خیلی دعا کردم کلی ختم برداشتم کلی بهمه گفتم دعام کنن...اینقدر استرس داشتم که شیرم خشک شده بود...نوزادم یکروز تمام گریه میکرد....توروخدا تواین شب قدر بیادم باشید خیلی برای کارهمسرم دعاکنید....خیلی محتاج به دعا هستم...انشاءالله همتون حاجت روابشید بحق حضرت علی💚

اگه باچشمای خوشگلت میخونی برای حاجت دلم یدونه صلوات بفرست🌷❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشاالله همه حاجت روابشن به حق شب های عزیز

التماس دعا 

عزیزان من هرروز نوبت کی میخونم انشاالله حاجت روا بشین 

اسی جونم بی زحمت نوبت من شدبهم بگو دست دردنکنه 

التماس دعا

بچه ها بی زحمت واسه حال دلم دعا کنیدوصلوات بفرستید ممنون میشم 😔😔💔

سلام دوستان گل.امروز ب نیت حاجت خپانی۱۳۷۰سوره توحید را ۲۰۰ مرتبه خوندم مثل روزای دیگه.ان شاءالله حاجت روا باشن وخدا بهترینها را براشون رقم بزنه.همسرشونم کارش درست بشه.اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم.التماس دعا

خیلی ممنون ایشالاحاجت همتونو خدابده دیشب بیادتون بودم وبرای همتون دعا کردم انشالله که همه به خواسته دلتون برسید...خیللللی ممنونم دوستان💚💚💚💚

اگه باچشمای خوشگلت میخونی برای حاجت دلم یدونه صلوات بفرست🌷❤