2777
2789
حالا نی نی حالش خوبه؟

الحمدلله . سرحال تره روز اول مریضی خیلی بی جون بود ولی تب اش هم دکتر گفت اتفاقا هی نوسان داره هی میاد پایین میگم خوب دگافتاد دوباره میبینم تب کرد.گفت بخاطر عفونت اشه

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند
الحمدلله . سرحال تره روز اول مریضی خیلی بی جون بود ولی تب اش هم دکتر گفت اتفاقا هی نوسان داره هی میا ...

خب خداروشکر  مریضی بچه ها خیلی بده انگار خودت مریض شدی 

خودشناسی DNA plus

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برم هگزینو داین به بچتون؟ دکتر واسه بچه های ۲ ماهه منم نوشته ترسیدم بدم بهشون اطلاعاتشو توو ن ...

سلام عالی بود عوارض خاصی نداشت

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند

نی نی سایت واقعا سایت عجیبیه!

هر سوال تخصصی و غیر تخصصی میپرسن و بعد یه دسته زن خانه دار بی کار بی عار و گاها کاملا بیسواد در زمینه اون سوال میان نظر کارشناسانه میدن!!

نی نی سایت واقعا سایت عجیبیه! هر سوال تخصصی و غیر تخصصی میپرسن و بعد یه دسته زن خانه دار بی کار بی ...

سلام خانوم .به نظر من که خیلی هم خوبه .ولی نظر کارشناسانه نیست تجربیات خودشون رو در اختیار بقیه قرار میدن .

نی نی سایت واقعا سایت عجیبیه! هر سوال تخصصی و غیر تخصصی میپرسن و بعد یه دسته زن خانه دار بی کار بی ...

به جای اینکه توهین کنین میتونین خیلی راحت هشدار بدین که بدون دستور پزشک چیزی رو استفاده نکنی.در ضمن کسی شما رو مجبور به خوندن مطالب نکرده که انقدر پرخاشگرانه با توهین به یه قشر خاص اظهار نظر میفرمایید

سلام من دخترم 5سالشه سرفه زیاد می‌کنه یه شب هیچ شربتی نداشتم از برم هگزین که دکتر قبلاً به خودمون داده بود دادمش اون شب اصلأ سرفه نزد روز بعدشم دادمش خوب شد الان خواستم ببینم واسه این سن مشکل ندارد که مطمئن شدم

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توشدی تمامی من💟💟💟💟