2777
2789
عنوان

مشکل جای خواب بچه دوم!

334 بازدید | 17 پست

سلام. دخترم که ان شاءالله بدنیا بیاد، پسرم ۵ سالش میشه. پسرم تخت نوزاد نوجوان داشته الان ۶ ماهی هست تو اتاقش میخوابه ولی هنوز خیلی عادت نکرده... میدونم بچه دوم بیاد نمیتونم ببرمش تو اتاق کنار خودم بخوابونم چون پسرم ناراحت میشه تنها بمونه! الان موندم برای جای خواب دخترم چی بخرم که بتونم شبا تا مدتی پیش دوتاشون باشم تا دومی بزرگتر بشه و بشه جداشون کرد.... کلافه شدم اصلا😔

لطفا برای سلامتی هر چه سریعتر مادرم دعا کنید😔ممنونم‌ ☘☘☘☘☘☘

چرا بدش بیاد

من هرچی اینجوری میبینم بچه اول تو اتاق خودشه

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تخت پارک براش بگیر تا دوسالگیشم استفاده میشه

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
چرا بدش بیاد من هرچی اینجوری میبینم بچه اول تو اتاق خودشه

آخه پسرم خیلی حساسه و الان شبها بعد که میخوابونمش میام تو اتاق میخوابم... در طول شب هم چهار پنج بار بیدار میشه میاد تو اتاقم و من باهاش برمیگردم تو اتاقش میخوابونم... 

آخه پسرم خیلی حساسه و الان شبها بعد که میخوابونمش میام تو اتاق میخوابم... در طول شب هم چهار پنج بار ...

دیر جاشو‌جدا کردی خب وگرنه عادت میکرد

اره راست میگی معضلیه

بخدا یک مشکلی شده خواب ندارم از دست این قضیه... نمیخوام پسرم افسرده بشه.... از اونطرف نمیدونم چجوری بچه رو کنار خودم بخوابونم که رو زمین نباشه آخه تو شهرستان ما حشرات موذی تو خونه ها زیاده نمیشه رو زمین خوابید

کاش پسرت رو زودتر جدا میکردی

چند ساله دارم تلاش میکنم.. منتها چون خانواده شوهرم خیلی به خودشون وابسته کردنش و شب در میون میبرن پیش خودشون و تو بغلشون میخوابونن نمیتونم عادتش بدم متاسفانه

چند ساله دارم تلاش میکنم.. منتها چون خانواده شوهرم خیلی به خودشون وابسته کردنش و شب در میون میبرن پی ...

درک میکنم منم همین مشکل رو با خانواده خودم داشتم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
تخت پارک براش بگیر تا دوسالگیشم استفاده میشه

تخت پارک خوبه؟ آخه من هر کی دیدم خریده اصلا استفاده نکرده😶

بزرگشو بگیر اره خوبه چطور استفاده نکردن خیلی کاربردیه

نه من واسه دخترم خریدم استفاده کردم نگه داشتم واسه بوچه دوم😂😂دخترم میگه یه خونه بزرگتر بخرین تا بچه دوم بره اتاق خودش من نمیزارم پیش خودم

نه من واسه دخترم خریدم استفاده کردم نگه داشتم واسه بوچه دوم😂😂دخترم میگه یه خونه بزرگتر بخرین تا بچ ...

چقدر خوب 😮