2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من يه هفتس لابياپلاستي و تزريق واژن انجام دادم الان در دوران نقاهت تو خونه به سرميبرم 😅

سلام عزیزم تزریق چربی انجام دادید شما ؟ راضی هستید؟! غیر قرینه و اینا نشد و پیش کدوم دکتر انجام دادید

سلام دوستان عزیز. وقت بخیر من دانشجوی دکترام برا پایان نامم دنبال کیس های هستم که عملای زیبایی ناحیه تناسلی انجام دادن 

چنتا سوال میپرسم ازشون بدون اینکه اسم و مشخصات فرد رو بدونم یا جایی ثبت کنم و نتایجش جایی ثبت بشه  

یه جور زکات و نشر علم هست. و نتایج تحقیق قاعدتاً ارزنده هست. ممنون میشم اگرهر کس از تکنیکهایی مثل لیزر سفید کننده، آر اف، هایفو واژن، تزریق چربی، لبیوپلاستی یا ... استفاده کرده به بنده یا پیام بده یا در پیام رسان ها پیام بده. بنده در مورد فرایند تصمیم گیری شون چنتا سوال میپرسم پاسخ بدن.

سپاس بیکران.  شماره ام ۰۹۳۳۱۶۵۷۳۰۲

دانشجوی دکترای بهداشت باروری دانشگاه علوم پزشکی مشهدم

پیام بدین تایید دانشگاه رو برای پایان نامم خدمتتون ارسال می کنم که مطمین باشید مزاحم نیستم.