2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمون ک میبینیم . ی درصدشم برا خودمونه .من خیلی دوس دارم برم عمل 

والله اصلا معیار زیبایی اونجا چیه مثلا لاغر یا چاقش چه فرقی داره که میرن چربی تزریق میکنن مگه سینه و باسنه که بگیم باعث زیباتر قرار گرفتن لباس رو تن میشه

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
والله اصلا معیار زیبایی اونجا چیه مثلا لاغر یا چاقش چه فرقی داره که میرن چربی تزریق میکنن مگه سینه و ...

عزیزم یه مدت مد شده بود تو اروپا لباس زیر هم جلوش اسفنج داشت که تو شلوارهای تنگ خیلی قشنگ بنظر می رسید.

Ich berge mich in deiner Hand
عزیزم یه مدت مد شده بود تو اروپا لباس زیر هم جلوش اسفنج داشت که تو شلوارهای تنگ خیلی قشنگ بنظر می رس ...

ایش که چی بشه عین بازیگرهای فیلمهای س ک س ی یا زنهای خراب که میخوان اونجاشونو بیرون بندازن و جلب توجه کنن

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
ایش که چی بشه عین بازیگرهای فیلمهای س ک س ی یا زنهای خراب که میخوان اونجاشونو بیرون بندازن و جلب توج ...

عزیزم این جراحی فقط جنبه ی نمایشی نداره یکی مثل من مجبوره که انجام بده

من لابیا های بزرگی داشتم و چون ورزش میکنم همیشه باعث اذیتم میشد ولی رفتم عمل و الان راحت شدم

و در جواب استارتر جان هم میتونم بگم من پیش دکتر مهرنامی عمل کردم و خیلی راضی ام اگه بخوای میتونم ادرس اینستا شونو بدم که بری ی سر بزنی عزیزم

کارشون حرف نداره 

https://instagram.com/drafsanehmehrnami?utm_medium=copy_link
02166933869

من جراحی لابیاپلاستی با لیزر انجام دادم و نه بعدش درد خیلی شدید داشتم و نه خونریزی . ی کوچولو سوزش داشت اونم بنظرم خیلی طبیعی بود و با مسکن اروم میشدم

میخوای عزیزم من ادرس سایت دکترم رو بهت بدم اگه میخوای انجام بدی برو پیشش

کارش عالیه. خانم دکتر صادقی خیلی باتجربه و ماهر هستن

اینم ادرس سایتشون https://www.drlalehsadeghi.com/
09120549149و   02144054572

اگه دکترتون بهتون گفته عمل لابیاپلاستی انجام بدین حتما برید انجام بدید خیلی خوبه 

من کسی بودم که از عمل و تیغ جراحی فراری بودم اما وقتی فهمیدم مشکل بزرگی لابیا دارم خودم داوطلب شدم سربع برم عمل کنم

از خانم دکتر حبیبه احمدی بسیار ممنونم که بدون عوارض و درد برام این جراحی و انجام داد 

من خودم برای لابیاپلاستی پیش دکتر لاله صادقی رفتم و انجام دادم و از کارشون بینهایت راضی ام واقعا خیلی تاثیر گذاره و ظاهرش رو خیلی بهتر میکنه.

دکترصادقی خیلی کارشون عالیه خیلیم با دقت و حوصله انجام میدن کارشونو.

این شمارشونه اگه خواستید:شماره تماس: 09120549149  و   02144054572