2777
2789
عنوان

تاپیکم رو بستین

490 بازدید | 79 پست
من برام فرقی نداره بستن و نبستنش. نه من و نه طرف مقابلم به این چیزها اعتقادی نداریم و توی زندگیم حداقل درگیر این استدلال‌های احمقانه نمیشم. اگه روزی دور از زندگی‌مون خیانت کنم یا خیانت ببینم باز مثل آدم حرف میزنیم و دست کمش اینه که با گفتن این چرندیات و استدلال و حق به جانبی روی زخم‌مون نمک نمیپاشیم. ولی خب کسایی که به این عقایدن توی همین جهنم میمونن به امید یه بهشت نسیه. خیر باشه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شد 

کی بود

قضیه چیه

به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای         منه پس_________________بکش کنار____________________               

جریانش‌چی‌وبد

بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝
خیلی خیلی حیف شد داشتیم به نتایج خوبی میرسیدیم

دقیقا داشتم جواب شما رو میدادم که ترکید 

من خیلی وقته تغییر عقیده دادم و چیزی که شما فکر میکنید نیستم به نظرم انسانیت بهترین چیزیه که میتونم بهش وفادار باشم

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 

یه خوشکلی بگه قضیه چیه

به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای         منه پس_________________بکش کنار____________________