2777
2789
عنوان

بچه ها شمام اولای بارداری

211 بازدید | 27 پست

استرس داشتید ؟ من خیلی استرس دارم خیلی میترسم یه چیزیش بشه 😢 حتی نمیتونم بخوابم با اینکه خسته ام 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باورم نمیشد اصلا

سونو قلب رو هم رفتم بازم باورم نمیشد

از ان تی به بعد که دیدمش تو سونو از شوک در اومدم و خوشحالی کردم

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
منم اولم...دوشب فقط فکر میکردم..با اینکه بچه دومم

وای خیلی سخته همش فکر میکنم پیش چه دکتری برم کدوم بیمارستان زایمان کنم هزینه اش چقدر میشه و سالم باشه راه میرم استرس دارم نشستم استرس دارم 

تازه فهمیدم با اولین روز اخرین پریودی ۵ هفته هنوز سونو نرفتم 

منم ۶ هفتمه انقدر حالم بده به هیچ چیز فکر نمیکنم فردا جواب آزمایشام میاد پس فردام سونو واژینال دارم فقط ترسم اینه انقدر اوق میزنم چیزیش نشه چون هیچی ام نمیتونم بخورم

منم ۶ هفتمه انقدر حالم بده به هیچ چیز فکر نمیکنم فردا جواب آزمایشام میاد پس فردام سونو واژینال دارم ...

من اصلا حالت تهوع ندارم سونوی واژینالم نمیرم یه دفعه غربالگری رو میرم سونوی ان تی 

ای کاش منم خونه دار بودم

امروز آنقدر گریه کردم بخاطر مدیرم

و اذیت هایی ک کرده

تازه همین امروز هم فهمیدم ک باردارم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍