2777
2789

میخواستم بدونم راهکار قطعی بلدین واسه درمان موخره غیر از گرفتن نوک مو؟! درمان خانوما ن پیش گیری ..لطفا بگین اگه راهی بلدین 

تعداد رای : 3
نظرسنجی
1
2
66%
2
1
33%

عزيزم كراتينه كن 

هميشه بهم ميگه اخم كه ميكني نفس كشيدن برام سخت ميشه اشكات كه مياد ديگه نفسمو باخودش ميبره.... نميخوام اسير بمونم زير اون بارون چشمات     تو بگو چجوري رد شم از ميون ابر اخمات   هيچوقت چشماتو ازم نگير انيتا وقتي تو چشمات زول ميزنم زمان وايميسته اون موقعس كه ديگه نميتونم خودمو كنترل كنم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تقويت ميشه موهات 

هميشه بهم ميگه اخم كه ميكني نفس كشيدن برام سخت ميشه اشكات كه مياد ديگه نفسمو باخودش ميبره.... نميخوام اسير بمونم زير اون بارون چشمات     تو بگو چجوري رد شم از ميون ابر اخمات   هيچوقت چشماتو ازم نگير انيتا وقتي تو چشمات زول ميزنم زمان وايميسته اون موقعس كه ديگه نميتونم خودمو كنترل كنم...

مگه کار دیگه ایم میشه کرد. مو دو شقه شده دیگه میشه چسبوندش بهم؟😮

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

نوک موهات رو هر روز روزی ۱۰ دقیقه بذار تو سرکه طبیعی انگور بعد آبکشی کن

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

خانوما عزیز لطفا راهنماییم کنین موهام بلنده میخوام بلند تر شه ولی چون موخره داره رشدش کند شده دوس ندارم نوکشو بگیرم اخه کلی زحمت کشیدم تا بلندش کردم حدود دوساله 😜

میدونی هزینه ش چطوره؟! برای موی ۷۰ سانتی

نه عزيزم 

خانوما عزیز لطفا راهنماییم کنین موهام بلنده میخوام بلند تر شه ولی چون موخره داره رشدش کند شده دوس ند ...

عزيزم اولل كوتاه كن نوكشوو تا موخره ها برنن 

زينك بخور رشدشش خيلي سريععع ميشه