2777
2789
عنوان

حس کردن جنین

294 بازدید | 34 پست

سلام دوستان خوبید ؟ میخواستم بدونم کیا بچه شون پسر بوده ولی زود حسش کردن؟ ؟ آخه میگن پسرا دیرترتکون میخورن دختر زودتر ....جفتتون هم خلفی بوده یا قدامی ممنون میشم کمک کنید 

💖خدایا ازت ممنونم بابت بخشیدن نعمت مادری به من 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم هفته ۱۳ حس کردم

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

من حسش کردم 12 هفته یه چیزی زیر پوست شکمم مث مژه برهم زدن بچه سمت راستمه فعلا معلوم نیست جنسیتش تا آنومالی الان 14 هفته و 2 روزم جفتمم خلفیه 

من پسر بود و از دوازده هفتگی قشنگ حسش کردم.نبض و حباب ترکیدن.جفت قدامی بچمم از اول اولم سمت چپ بود.

یه بار یه حسی میگه دختره یه بار میگه پسره البته هرچی هست نفس من و باباشه اما ذوق بدونم تو وجودم دختر نازه یا پسره چموش و بامزه؟ !!

من از هفته ده  حس میکردم و هیچکس باور نمیکرد ویارمم چیزای شور و تزش بود و شیرینی و مرغ دوست ند ...

بچه ات دختره یا پسر ؟