2777
2789
عنوان

فكراي منفي تو بارداري؟

264 بازدید | 18 پست

چي كار كنم همش فك ميكنم نكنه قلبش نزنه نكنه سالم نباشه بايد چي كار كنم كه اين فكرا از سرم بره بيرون؟ تازه هنوز هفته شيش هستم تا اخرش اينجوري ديوونه ميشم.خيلي هم بيكارم تو خونه. هنوزم نرفتم سونو صداي قلبشو بشنوم

خدايا نگاهتو ازم نگير...

یه خورده ک بگذره عادت کنی ب بارداریت باز فکرو خیال میای بیرون من اوایل سونو میرفتم از استرس فشارم میافتاد کم کم با هیجان میرفتم سونو....

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
یه خورده ک بگذره عادت کنی ب بارداریت باز فکرو خیال میای بیرون من اوایل سونو میرفتم از استرس فشارم می ...

خدا كنه الان كه همش فك ميكنم ديوونه شدم با اين فكرا . ميزنم تلوزيون داره از بچه هاي مشكل دار ميگه ، فيلم نشون ميده ميگم نكنه جذبش كنم😩😩😩. واسم دعا كن قلبش بزنه و سالم بياد بغلم. يه بار يه سقط داشتم

خدايا نگاهتو ازم نگير...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عادیه

من تازه قلبش هم شنیدم میگم نکنه نباشه

اما گذر زمان کمک میکنه چون خیلی پروسه طولانیه خسته میشی از فکر و خیال، میسپاریش به خدا

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
عادیه من تازه قلبش هم شنیدم میگم نکنه نباشه اما گذر زمان کمک میکنه چون خیلی پروسه طولانیه خسته میش ...

خدا كنه ممنون😍 ايشالله كوچولوت سالم بياد😘😘

خدايا نگاهتو ازم نگير...

دو هفته دیگه برو سونو زود نری نشون نمیده استرس میگیری 

😊

راه حلم اینه که سعی کن با عبادات به آرامش برسی

💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون  ....... امیرعباس جانم  روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤
دو هفته دیگه برو سونو زود نری نشون نمیده استرس میگیری  😊 راه حلم اینه که سعی کن با عبادات به ...

مرسي عزيزم😍 نميدونم چرا دكترم با اينكه با سونو مختلفه هفته هفت بهم سونو داده. شايد چون قبلا سقط داشتم. خودمم ميترسم برم بگه باز بايد صبر كني قلبش نميزنه اخه دفعه قبل اينطوري شد تا هفته سيزده كه گفتن سقط كن

خدايا نگاهتو ازم نگير...
خدا كنه الان كه همش فك ميكنم ديوونه شدم با اين فكرا . ميزنم تلوزيون داره از بچه هاي مشكل دار ميگه ، ...

صلوات بفرست عزیزم آرومت میکنه ان شالله صحیح و سالم بغلش میگیری 🤲

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
خدا كنه الان كه همش فك ميكنم ديوونه شدم با اين فكرا . ميزنم تلوزيون داره از بچه هاي مشكل دار ميگه ، ...

منک تا ماه چهار فقد عذاب کشیدم ب خاطره این فکرا

اما الان خیلی بهترم

برام عادی شده

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
قوربونت شما مامان شدي الان پاك پاكي😍 واسم دعا كن لطفا

حتما عزیزم. اصلا ب خودت استرس نده خدا خودش داده خودش مواظبشه