2777
2789
عنوان

غربالگرى

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 37 پست
Nt:1/6مگه زیاده؟ برای من تو هفته ۱۲نوشته بود۱/۴۹بود.ولی تو ازمایش غربالگری نتیجه منفی بود.نگران شدم

نه ان تی مشکلی نداره ریسک متوسط که زدن رو بررسی بیشتر میکنن nt زیر 2 مشکلی نداره

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برو صفحه آخر ازمایش خونت نمودار تو نگاه کن ببین رنگ نمودارت چ رنگی هست؟.   اگه نمودارت  سبزو ابی هست. مشکلی نیست.   اگه قرمز و نارنجی هست   ریسک داری. 2تا کار میتونی انجام بدی یا صبرکنی غربلگری دوم انجام بدی اگه توی غربالگری دوم  سبزبود که هیچ.  اگه سبز نبود بری ازمایش خون سل فری بدی اون دقیق میگه بچه سالمه هزینه اش 2میلیون. 

اگه استرس داری و نمیتونی صبرکنی و میخوای خیالت راحت باشه بده دکترت برات بنویسه بری سل فری بدی. جوابش، 2،3هفته طول میکشه اما قطعی جوابش. 

من خودم  سونو خوب بود اما غربالگری اولم  ریسک متوسط داشتم.  دکترم گفت برم سل فری بدم.  دادم گفت بچه سالمه. تازه بعدشم غربالگری دومم دادم😁.  اما شما صبرکن   تا غربالگری دوم اگه خدای نکرده مشکلی بود بگو سل فری بدی.   که الکی هزیینه ندی.    درضمن برای غربالگری دوم همان ازمایشگاهی باید بری که برای غربالگری دوم رفتی چون جوابش دقیق ترمیشه. 

نمودار نارنجی. ریسک سندرم دان داری.   اما نگران نباش. بچه داداش من نمودارش قرمز بود اما سالم بود.     اصلا استرس نداشته باش.     منتظر غربالگری دوم بمان.  اگه. نمودارت باز نارنجی بود. سریع برو. سل فری بده 

اها نگران شدم. من یه هفته دیگه سونوی انومالی دارم خیلی نگرانم.

ایشالا خیره. نگرانیا تا آخر هست. انومالی خیلی باحالا برا اولین بار با این همه جزییات نی نی رو میبینی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

سمت چپ تصویرت. با سبز و نارنجی نوشته.      عین ازمایش منه.    هیچی نیست نگران نباش.  من خودم انقدر استرس کشیدم.   فقط. ازمایش هاتو انجام بده. غربالگری دوم. حتمی همان ازمایشگاه انجام بده.