2821
2789
عنوان

@نی_نی_یار_۵

523 بازدید | 30 پست

@نی_نی_یار_2  

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_1  

لطفا تاپیک بی احترامی شوهرم ب خانوادم و ختم پدربزرگ شوهرمه نمیخام برمو حذف کنید ممنون میشم😘😘😘😘

برای سلامتی و عاقب بخیری خودمونو خانوادمون و منو دخترم صلوات بفرستین😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همه ی تاپیکای من رو حذف کنین لطفا🙇

عزیزم همه حذف نمیشن روزی یه دونه اونم خودتون میرید تو تاپیکشون و لینک تاپیک مورد نظر رو میزارید انها هم حذف میکنن

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
عزیزم همه حذف نمیشن روزی یه دونه اونم خودتون میرید تو تاپیکشون و لینک تاپیک مورد نظر رو میزارید انها ...

نمیدونستم اینجوریه ببخشید🌹

مرسی که گفتی عزیزم

فقط تاپیکشون کجاست برم توش

عزیزم همه حذف نمیشن روزی یه دونه اونم خودتون میرید تو تاپیکشون و لینک تاپیک مورد نظر رو میزارید انها ...

میشه بگی چجوری لینک میزاری من بلد نیستم😢😢😢

عزیزم میری رو عنوان تاپیک مورد نظر مثل همین عنوانت ۱ الی ۲ ثانیه دستت رو روش نگه دار (فقط روی عنوان تاپیک) یه چنتا گزینه برات باز میشه روی گزینه کپی کردن پیوند کلیک کن

وقتی کلیک کردی همون صفحه که گفتم بسته میشه حالا میری همونجایی که میخوای لینک بزاری

باید بری همونجا که تایپ میکنی حالا بجای اینکه تاپیک کنی دستت رو بازم نگه دار اونجا برات مینوسه چسباندن روی اون بزن

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
عزیزم میری رو عنوان تاپیک مورد نظر مثل همین عنوانت ۱ الی ۲ ثانیه دستت رو روش نگه دار (فقط روی عنوان ...

خانمی درسته درست گذاشتم ؟

باید همینجا میزاشتم تا بپاکه؟

خانمی درسته درست گذاشتم ؟ باید همینجا میزاشتم تا بپاکه؟

افرین درسته

ولی باید بری تو تاپیکشون بزاری تاپیکشون هم ساعت مشخصی باز میشه

افرین درسته ولی باید بری تو تاپیکشون بزاری تاپیکشون هم ساعت مشخصی باز میشه

اها مرسی عزیزم