2777
2789
عنوان

زيگيل تناسلي

305 بازدید | 36 پست

سلام بچه ها من چند سال پيش زيگيل تناسلي گرفتم اولش خيلي روحيمو باختم اصلا نميدونستم از كجا و چطور گرفتم چون رابطه جنسي هم نداشتم تا اينكه انقد خوندم راجب بهش فهميدم يكي از راه هاي انتقالش اپيلاسيون هست و فهميدم از كجا گرفتم 

خلاصه كه خيلي تا اميد بودم هي هم زياد ميشد كه بعد فهميدم وقتي با ژيلت اصلاح كني زياد تر ميشه تا اينكه با يه كانال آشنا شدم كه يه سري قارچاي دارويي پرورش ميدادو همه ميومدن توش مينوشتن كه استفاده كردن و خوب شدن منم ازون قارچا گرفتم و ميبينم كه ديگه عود ندارم و حتي بعضي از زيگيلا ناپديد شدن 

مثه اينكه با تغذيه سالم و استفاده اين قارچا سطح ايمني بدن بالا ميره و خوب ميشي 

خلاصه اينارو گفتم واسه كسايي كه دچار شدن و مثه اولاي من اميدشونو از دست دادن

منم به عنوان يك ما ما و كادر پزشكي خدمتتون عرض كنم ابدان از اپيلاسيون انتقال پيدا نميكنه و گزارشي ثبت نشده 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم به عنوان يك ما ما و كادر پزشكي خدمتتون عرض كنم ابدان از اپيلاسيون انتقال پيدا نميكنه و گزارشي ثب ...

اما من خونده بودم كه ميشه خلاصه من دقيقا نميدونم از كجا گرفتم چون اون موقع دختر خونه بودم اولا خيلي پيگير اين بودم از كجا گرفتم اما بعد فهميدم بجاي اينكه هي دنبال مقصر بگردم دنبال درمانش باشم

منم به عنوان يك ما ما و كادر پزشكي خدمتتون عرض كنم ابدان از اپيلاسيون انتقال پيدا نميكنه و گزارشي ثب ...

ببخشید راه انتقال از طریق دستشویی میشه من یکی ازاشناهامون داره هروقت خونمون میاد دستشویی وشیلنگ وهمه روجوهر نمک میزنم خیلی میترسم 

از تماس مستقیم پوست انتقال پیدا میکنه من شنیدم .شما ماما هستین ؟؟؟؟ اگه میشه دوستیمو قبول کنید یه سوال داشتم 

شما کدوم شهر هستین..از کجا میتونم از این قارچ ها پیدا کنم

يه وقت فك نكنين تبليغ اين قارچارو دارم ميكنم من واقعا دارم استفاده ميكنم اين مشكل رو دارم هنوز هم اميدوارم خوب شم مثه بقيه كه تو اين كانال زدن كه خوب شدن

اما من خونده بودم كه ميشه خلاصه من دقيقا نميدونم از كجا گرفتم چون اون موقع دختر خونه بودم اولا خيلي ...

اين حرف آخرتون كاملان منطقي و درسته 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
يه وقت فك نكنين تبليغ اين قارچارو دارم ميكنم من واقعا دارم استفاده ميكنم اين مشكل رو دارم هنوز هم ام ...

من هم میخام از این قارچ ها..فک کنم اسم قارچش شیتا هست..ولی تو شهر ما نیست...اصلا این قارچ ها چه شکلین

هرچه دلم خواست ن آن میشود...هرچه خداخواست همان میشود...
دقیقا راههای انتقالش چیه ....

آميزش جنسي ،انتقال از مادر به جنين،تماس پوست به پوست بسيار نزديك وزگیل تناسلی از راه بوسیدن، در آغوش گرفتن، استفاده اشتراکی از حوله یا حمام، شنا در استخر عمومی، صندلی توالت، لیوان، بشقاب یا دیگر وسایل غذاخوری مشترک منتقل نمی‌شود.

ببخشید راه انتقال از طریق دستشویی میشه من یکی ازاشناهامون داره هروقت خونمون میاد دستشویی وشیلنگ وهمه ...

زگیل تناسلی از راه بوسیدن، در آغوش گرفتن، استفاده اشتراکی از حوله یا حمام، شنا در استخر عمومی، صندلی توالت، لیوان، بشقاب یا دیگر وسایل غذاخوری مشترک منتقل نمی‌شود.