2777
2789

سلام خانوما من تو هفته 4 رفتم سونو شکمی کردم گفتن هیچی مشخص نیست بعد رفتم سونو واژینال گفتن که 4 هفته ایی بعد 10 روز رفتم سونو دوباره از رو شکم هیچی معلوم نیست ولی واژینال انجام دادن گفتن 6 هفته و 2 روزه ضربان هم داره چرا از روی شکم مشخص نیست هیچی 

بخاطر چربی شکم هستش .جاری من ۸هفته از روشکم انجام داد مشخص شد ۵هفته مشخص نشد

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شکمت چربی داره بخاطر اونه که مشخص نیست

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............

خواهر شوهرمنم اینجوری بود 

تو سونوهاش مینوشتن شکم fattyهست

یعنی شکمش چربی داره

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............

اگر پزشک به شما توصیه کند پیش از هفته دهم بارداری : https://niniban.com/fa/news/43971 سونوگرافی انجام دهید، از روش واژینال استفاده میشود. زیرا در ابتدای بارداری، جنین بسیار کوچک است و در پایین ترین قسمت شکم قرار گرفته است بنابراین با سونوگرافی شکم قابل مشاهده نیست. 

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕
من 8هفته رفتم از روشکم مشخص بود فکر کنم زود رفتی منم چربی شکم دارم

یعنی مشکلی نداره جنین بخدا شب و روز همش فکر میکنم این سونوگرافی ها لعنتیا درست که باهات صحبت نمیکنن فقط پول میگیرن 

آره گلم 90 کیلو هستم 

احتمالا چربی شکمی موثر باشه ولی بیشتر رو حرکات بچه تاثیر داره یعنی کمتر احساس میکنی ولی تو سونو زیاد تاثیر نداره البته خب خیلی زود رفتی برای سونو؛اصولا هفته8 و9 میرن که هم کیسه زرده رو ببینن هم تشکیل قلب رو