2821
2789

زندس ولیمیزنه ادامه در فصل دوم

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش تو مصاحبه تو تلویزیون گفت فصل دوم شاید زنده باشم شاید نباشم تصمیم با نویسنده و کارگردانه.یعنی 50 50

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج

اه اه اه اه 

کم غصه داریم این سریالم گند زده به روحیه ام 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

جسد راننده کامیون رو بجای حامد گرفتن دفن کردند چون کاملا سوخته بود‌معلوم نبود

امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن 

میمیره لیلا رو عموش میندازه زندان اسم پسرش میزاره حامد ولی اخر فیلم یه تلفن زنگ میخوره فیلم تموم میشه میزنه ادامه در فصل دوم به نظر میاد ک حامد رنده باشه

خدایا شکرت iliya و arshiya
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز