2777
2789
عنوان

روزه کله گنجشکی

2076 بازدید | 16 پست

یادش بخیر کوچیک که بودیم وهنوز به سن تکلیف نرسیده بودیم ایام ماه مبارک روزه کله گنجشکی میگرفتیم وکلی ذوق داشتیم،واقعا پدر ومادرم غیر مستقیم چقدر تلاش میکردن تاماروبرای زمانی که مکلف میشیم آماده کنن،دوستان من الان دوتاپسر کوچیک دارم که میخوام وقتی بزرگتر شدن برای نماز وروزه کمک کنم تاآماده بشن وتکلیف دینی براشون لذت بخش وراحت ترباشه،شماچی برنامتون دراین موضوع چیه؟

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ برنامه ای ندارم...دوس داشت بگیره دوس نداشت نگیره هر جور خودش دوس داره...تنها برنامه ای ک دارم ای ...

درسته هرکس برنامه ریزی مختص باروحیات واعتقداتش روداره ،انشاالله موفق باشید

هیچی...هر جور ک دوس داشت زندگی کنه خواست بگیره خواست نگیره...تنها برنامم اینه ک کاری کنم در آینده ی زندگی خوبو راحت داشته باشه و بفرستمش اونور کیف کنه

در من انگار کسی در پی انکار من است...

من دخترم هشت سالگی ۲۱ روز کامل گرفت

عزیزم خوش به سعادتش ،شماازقبل برای آماده سازی کاری کردید،تجربه بیداری درسحرو...روداشت؟

همیشه عید فطر براش یه کادو خوب میگیرم

آره منم کوچیک بودم بابام منو روز عید فطر میبرد اسباب بازی فروشی و میذاشت 3-4 تا اسباب بازی بخرم. شبایی که میرفتم باهاش مسجد نماز برام بستنی یا هرچیز دیگه ای میخواستم میگرفت😍 آخی یادش بخیر الان یادم اومد😁

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

ببین بچه ها معمولا ی درجه از مامان بابا ضعیف ترن،مثلا اگه مامان  برا نماز چادر بپوشه دختر معمولا بی چادر نماز میخونه اگه مامان بی چادر نماز بخونه دختر با بلوز شلوار میخونه

یا مثلاً تو سر وقت نماز میخونی بچه معمولا نمازشو میندازه ساعت سه و چهار بعد از ظهر ،،تو سه و چهار بخونی،بچه نمازشو قضا میخونه،،تو قضا بخونی بچه اصلا نماز نمی‌خونه،،،،،اینا تجربه شدن

پس شما باید روی خودتون کار کنیدک الگوی مناسبی باشید

آره منم کوچیک بودم بابام منو روز عید فطر میبرد اسباب بازی فروشی و میذاشت 3-4 تا اسباب بازی بخرم. شبا ...

😍😍😍

منم اینحوری هستم دخترم الان ۱۰ سالشه سه ساله روزه میگیره

امسالم خداروشکر تاالان همه رو گرفته

میخام براش یه میکروسکوپ هدیه بخرم میدونم کلی خوشحال میشه

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

برای حجابشم براش کلی ست ساق و روسری های گل منگولی خریدم

چادر قجری و دانشجویی و عرب خریدم

خیلی خوشحال میشه

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

ببین بچه ها معمولا ی درجه از مامان بابا ضعیف ترن،مثلا اگه مامان  برا نماز چادر بپوشه دختر معمول ...

موافقم خصوصا که کودکان باصحبت کردن وآموزش ونصیحت کمتر ارتباط برقرار میکنن بیشتر باعمل والدین یاد میگیرن،منم الان که کوچیکن هیچ توضیح یاتشویق شنیداری ندارم ولی خودشون ناخودآگاه جانماز میارن وکنارمانماز میخونن ومیدونن مثلا میخوایم بیرون بریم من حتماباید پوششداشته باشم

من هیچوقت دخترم رو وادار به کاری نکردم.میبینه ما نماز میخونیم میاد کنارمون شروع میکنه به نماز خوندن،الان که روزه ایم میگه منم روزه ام،یه چیزی میخوره و دوباره روزه رو ادامه میده.😂

بچه ها رو وقتی کار خوبی میکنند باید تشویق کرد.مثلا یه بار که نماز میخونه یه هدیه بهش بدید.نه اینکه بگید اگر نماز خوندی جایزه داری.

بچه های من برای سحر بیدارند،با ما سحری میخورند،باهم دعا میخونیم و میخوابیم.هر وقت از ملزومات حجاب چیزی میخواند با هر قیمتی که باشه حتما تهیه میکنم.

وقت افطار که میشه هر خوراکی که میخواد تدارک میبینیم.مهمترین نکته اینه که خودتون عامل به دستورات دین باشید و بازخورد خوبش رو هم ببینند بچه ها.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
😍😍😍 منم اینحوری هستم دخترم الان ۱۰ سالشه سه ساله روزه میگیره امسالم خداروشکر تاالان همه رو گرفت ...

خیلی عالیه،من دختر ندارم ولی حتما مثل شما سعی میکردم باتنوع وزیبایی علاقمندش کنم به حجاب،انشاالله خداحفظش کنه😍

خیلی عالیه،من دختر ندارم ولی حتما مثل شما سعی میکردم باتنوع وزیبایی علاقمندش کنم به حجاب،انشاالله خد ...

زنده باشید 

خدا فرزاندان شمارو هم حفظ کنه