سودش ضررش ، مثل طلاست مثلا الان بخری بفروشی ضرر میکنی؟ سود میریزن حسابت چجوریه؟ هر ی میلیون مثلا چقد ...
خب این سوالا خیلی تخصصیه باید حتما کلاسای بورس رو شرکت کنی.اگر کاربلد بشی خیلی سود داره و البته اصلا مثل طلا نیست.یه سهم ممکنه قیمتش پایین باشه یه سهمه دیگه بالا.باید بلد باشی توی چه قیمتی بخری توی چه قیمتی بفروشی و چه موقع چه سهمی روبا یه سهم دیگه عوض کنی.اگر بخوای با یه تومن شروع کنی توی بهترین حالت در عرض مثلا یک ماه ۱۵۰ تومن به صورت میانگین سود داری البته اگر کاربلد باشی بیشترم میشه و اگرم کاربلد نباشی ممکنه نصف پولتم از دست بدی.تجربه خیلی مهمه و همینطور صبر
غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غربزدگی آفتی است که از غرب میآید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار میکند. آدم غربزده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید میکند.جلال در این باره میگوید:«آدم غربزده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بیاعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علیالسویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غربزده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانهاش و حرفهایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیشتر نمایندهی همه چیز و همه کس است.آدم غربزده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به
هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی،
حرفهای دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛
امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمیتوان خر کریم را
نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربهی سالیان، از هر چیزی مختصری میدانند و البتّه خاله زنکیاش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه
شما که آشنا نیستید بهتره تو شرایط فعلی اصلا واردش نشید بابای من پانزده سال با این چیزا سر و کله زده اگه بخوای اومد خونه ازش میپرسم باید چیکار کنی ولی فک نکنم بدون تجربه تو بازار فعلی موفق بشی
سلام ؛ وقت بخیر برای سرمایه گذاری در بورس باید دوره های بورس رو که هم بصورت آنلاین و حضوری هست رو بگذرونید والبته بعدها باید تجربه و زمان چاشنی اش بشه ... هیچ وقت نمیشه گفت یک مورد کاملا خوب و یا بده ، باید دید چه چیزی مناسبه به نظر من بورس ایران برای یه آدم تازه وارد و بی تجربه در شرایط فعلی مملکت بسیار پر ریسکه و همینطور نمیشه گفت که ممکنه کسی وارد بشه سود میکنه یا زیان من فقط می تونم بگم اگه من بودم این ریسک رونمی کردم چون بازار بسیار پیچیده ، سخت ومکاریه توصیه میکنم در کاری سرمایه گذاری کنید که در اون زمینه مسلط هستید و دانش دارید .