2777
2789
عنوان

زخم دهانه رحم

177 بازدید | 18 پست

سلام خانوما کسی هس زخم داشته باشه و با دارو خوب شده باشه. یساله ازدواج کردم و بچه ندارم. زخم بزرگ داشتم دکتر دوبار پشت سرهم فریز کرد. چندوقت پیش رفتم میگه خوب نشدی باز بیا فریز کن.خسته شدم...

بنظرتون چیکار کنم

اللهم صل علی محمد و آل محمد

من قبل بارداری داشتم.کرم وپماد واژنیال مصرفدکردم.نزدیکی هم نداشتم

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

مشکل من اینه که سه تا دکتر رفتم بعد از یخ گذاری. یکیش گفت یذره مونده با پماد حل میشه. پماد استفاده کردم رفتم پیش خودشگفت بیا یخ گزاری. رفتم یه دکتر دیگه که دکتر سوم بود گفت اصلا زخم نداری. باز رفتم پیش خودش گفتم دکترای قبلی میگن خوب شدی. گفت خدا لعنتشون کنه خوب نشدی.

شیراز دکتر زنان خوب کجا برم؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد

ثواب داره خواهر الان چندماهه به خاطر این زخم نمیزارم بچه دار شم. دلم برا بچه قنج میزنه

با زر به زور پیدات کردم‌یه تاپیک هم زدم‌برات😑😑😑

لطفا علائمت رو بگو آزمایش پاپ اسمیرت هم بزار

روانشناس نیستم جدی نگیر روانشناس هارو دوست دارم😂😂😂😂
با زر به زور پیدات کردم‌یه تاپیک هم زدم‌برات😑😑😑 لطفا علائمت رو بگو آزمایش پاپ اسمیرت هم بزار

من رفتم تو تاپیک شما هیچی ننوشته بودین. منم الان بدجور مشکل دارم.خونریزیم زیاده .فکر کردم راهکار نوشتین

خداحافظ نی نی سایت.حداقل دوماه برم از وقتم استفاده مفید بکنم
من رفتم تو تاپیک شما هیچی ننوشته بودین. منم الان بدجور مشکل دارم.خونریزیم زیاده .فکر کردم راهکار نوش ...

سلام دقیق بگید از اولش تا الان چه چیزی پیش اومد چه مراحلی طی کردید

سلام دقیق بگید از اولش تا الان چه چیزی پیش اومد چه مراحلی طی کردید

سلام یکساله اقدام بارداری هستم. ۶ماه قبل از عید درد حین رابطه داشتم با مصرف قرص و پماد خوب شدم.دوماه قبل از عید بعد از دوبار رابطه خونریزی خفیف داشتم .بخاطر مشکلات زندگی اصلا خودمو فراموش کردم تا همین جمعه که بعد از رابطه باز خونریزی کم داشتم.دوشنبه بعد از هربار دسشویی فقط خونریزی داشتم چون موعد پریودم امروزه فکر کردم پریود شدم .پد میذاشتم اما دیروز یهویی به خودم اومدم که هربار میرم دسشویی خونریزی زیادتر و روشنه.حتی پد کثیف نمیشه در طول روز

خداحافظ نی نی سایت.حداقل دوماه برم از وقتم استفاده مفید بکنم
سلام یکساله اقدام بارداری هستم. ۶ماه قبل از عید درد حین رابطه داشتم با مصرف قرص و پماد خوب شدم.دوماه ...

هیچ آزمایشی ندادین؟ پاپ اسمیر؟ نظر پزشکتون چیه؟

ترشحاتتون به چه صورته رنگ بو خارش؟

کی گفته ک زخم دارید؟