2777
2789
عنوان

لكه بيني قهوه اي

172 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها من هفته هفتم هستم صبح با شدم لكه قهوه اي كم رنگ ديدم خيلي كم بود فعلا ٣ ساعت هست كه فعلا لكه نمياد جاي نگراني هست؟ يه ذره هم رحمم تير ميكشه

تعداد رای : 7
نظرسنجی
نگرانم
2
28%
همچين تجربه داشتين
5
71%

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نگران نباش.به خاطر تغییرات رحم هست.اگر دیدی بیشتر شد برو دکتر که احتمالا شیاف پرژسترون تجویز میکنه.من تا آخر بارداریم خون قرمز تازه میدیدم ولی خداروشکر اتفاقی هم نیوفتاد.

یارب نظر تو برنگردد

من بودم همه گفتن طبیعیه سرسری گرفتم تبدیل شدب خونریزی رفتم دکتر امگول وشاف دادگفت بایداستراحت کنی تا ماه ششم استراحت کردم برودکترسریع دارومیده رعایت کن خوب میشی مثل من نذار کاروسختترنکن

بهم گفت جفتت اومده پایین دیرترمیرفتم میشدجفت سرراهی میفتاد خداروهزاربارشکرالان دختنازم بدنیااومدخ ا ...

واي خدايا شكرت، اگه خدا خودش بخواد نگه ميداره در هر شرايطي ولي اگه نخواد  اون مال تو نيست

آره امروز ميرم حتما

منم از اول لکه بینی داشتم تا الان که هفته ۱۸ هستم ؛ نگران نباش اما بهتره دارو مصرف کنی تا استرسم نداشته باشی 

گر نگهدار من انست که من میدانم ؛ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🤰🤰🤰