2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 32 پست
اخه نمیشه که هر هفته حداقل ۲ بار میرم‌خوتش خیلی مهربونه و خوب  ولی الان در عجبم چرا این همه قی ...

اشتباهت همین جاس ک تند تند میری خونش،مال من ک جنبه نداش مث سگ پاچمه گرفت آخر فروردین منم دیگه پامو نمیزارم تو خونه‌ش

ک و ن لقش . ول کن بابااا مسافرتوو زهر خودت نکن بگو از این به بعد سالی 2   3 بار میخواییم باهم ب ...

اتفاقا حواسم نبود برگشتم گفتم ۳ روز خیلی کم بود پاییز میریم یه هفته میمونیم قشنگ سوختنش رو با چشمای خودم دیدم گفتم ای کاش نمیگفتم حداقل 

اخه شوهرمم ساست نداره ۳ میلیون هزینه کردیم برگشته به مامانش و خواهر شوهرام میگه ۶ میلیون خرجمون شد 

تازه گفت زنمم دستش رو تو جیبش نکرد اصلا اونا بیشتر سوختن در حالی که نصفه هزینه هارو من دادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحویل نگیر بیشتررر برووو تووو قیافههه تا کم بیاره 

اتفاقا چند تا حرف اماده کردم برم بگم مدله من یجوریه یکی با من خوب باشه خیلی خوبم ولی اما از اینکه یکی با من لج بیافته پدرش رو درمیارم

اتفاقا حواسم نبود برگشتم گفتم ۳ روز خیلی کم بود پاییز میریم یه هفته میمونیم قشنگ سوختنش رو با چشمای ...

اشکال. نداره بهش بگید دفعه بعد حتما با هم میریم بزارید یه کم آروم بشه حالا کو تا دفعه بعد. .

اشکال. نداره بهش بگید دفعه بعد حتما با هم میریم بزارید یه کم آروم بشه حالا کو تا دفعه بعد. .

گفتم دفعه بعد میریم مشهد تو رم میبریم در حالی که دفعه بعد میریم گرجستان😎

اتفاقا چند تا حرف اماده کردم برم بگم مدله من یجوریه یکی با من خوب باشه خیلی خوبم ولی اما از اینکه یک ...

این اشتباه رو نکنید شما که میگید در کل خیلی خوبه پس با حرفاتون باعث رنجش ایشون نشید. یه کم صبور باشید

ن بابا اشتباه محضه کسی بخاد با مادرشوهرش بره مسافرت. البته استثنا هم زیاد داریم هاااا

حوصله داری ها  اصلا نمیرم اصلنا چون انقدر طرف پسرش رو میگیره تعریف میکنه کلافه میشم میگم مبریمت ولی نمبریم که تازه ۸ تا بچه دیگه داره با اونا همش در حاله مسافرته انتظار داره با ما هم بیاد به ما میرسه میگه شما دیگه اخراش هستین خسته شدم نمیتونم به نوم و پسرم برسم موقع مسافرت گردش ما باید حواسمون بهش باسه

این اشتباه رو نکنید شما که میگید در کل خیلی خوبه پس با حرفاتون باعث رنجش ایشون نشید. یه کم صبور باشی ...

اونجوری نمیگم که میگم پسرت اصلا خرج نکرد خودم همش خرج کردم یا از اینجور حرفا

ن بابا اشتباه محضه کسی بخاد با مادرشوهرش بره مسافرت. البته استثنا هم زیاد داریم هاااا

اتقاقا مادر شوهر من خیلی خوش سفره. با اون خیلی به من خوش میگزره. یه جا بند نمیشه حمش میگه بیا بگردیم استفاده کنیم. ولی باز هم من قبول دارم که زن وشوهر یه وقتایی احتیاج به خلوتی دارن

حوصله داری ها  اصلا نمیرم اصلنا چون انقدر طرف پسرش رو میگیره تعریف میکنه کلافه میشم میگم مبریمت ...

بهتر.

ما ی بار رفتیم مثل چی پشیمونم.

شد دفه اول و آخر.

ب شوهرم گفتم من با امانت بهشتم نمیام دیگه

کلا نمیشه منکر شیشه خرده ی بعضی ادماشد.ما برای ماه عسل تازه چندماه بعده عروسی رفتیم شمال اونم دوسه روز همون روز اول مادرهمسرم زنگ زد بهش بعدگوشیو گفت بده بمن!!!!!!!!! بعداز احوالپرسی گفن بلاخره کارخودتو کردی؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه