2777
2789
وای که چقدراین غذاخوشمزه ست استارتراگه اصفهانی هستی براشون دستور خورش ماستم بذار کیفشوببرن

بله اصفهانيم ّ .  خورشت ماستا بعضی وقتا ک میریم رستوران می خریم می خوریم. تاحالا خودمون درست نکردیم براهمین دستورمطمعني ندارم. اتفاقا توفکرشم ی بار درست کنم ببینم چی میشه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله اصفهانيم ّ .  خورشت ماستا بعضی وقتا ک میریم رستوران می خریم می خوریم. تاحالا خودمون درست نک ...

ببین مادرمن درست میکنن که اگه بخوری دیگع حاضرنیستی لب به خورش ماست بیرون بزنی

یادم بمونه ازشون میپرسم وبرات دستورشومیذارم

میدونم باماست چکیده وگردن گوسفندیابوقلمون درست میشه....یعنی یباردرست کنی دیگه محاله هفته ای یبار کنارغذاهات نیاد

#حلیم_بادمجون😋 مواد لازم: برنج ازنوع خورده(ما بهش میگیم خورده از همون نوعی ک برا شله زردم استفاده ...

در اخر برای سرو می تونید از کشک پیاز داغ نعنا داغ برای تزیین استفاده کنيد و باش بخورید ک معرکه میشه. 

و بچیز دیگه تو ی کاسه کوچولو روغن بریزید روی حرارت بذاريد و دو قاشق مربا خوری دارچین بریزید ندارید جوش بخوره و برش دارید از رو حرارت. حالا ازهمین دارچین هم برا تزیین استفاده کنید و بریزید روش و بخورید

سلام دوستای عزیز با احازه استارتر گل

من در زمینه تهیه انواع فینگزفود. سینی مزه. پک های ویژه افطاری فعالیت دارم.

خوشحال میشم بتونم درخدمتتون باشم.

این کانال تلگ رام foodkade_mahfa@

اینم پیج اینستاfoodkadeh_mahfa

من یک زن خانه دارم که تمام عشقم رو نثاره بچه هام و همسرم میکنم. باعشق اشپزی میکنم و هنرم رو در قالب اشپزی و تهیه غذاهای زیبا فینگرفودی به همه شما عزیزان تقدیم میکنم. خوشحال میشم که از کارام دیدن کنید. پیج اینستا foodkadeh_mahfa        ادرس ت ل گ رام foodkade_mahfa@

مرسی عزیزم بابت وقتی که گذاشتی. پختش چند ساعت طول میکشه؟ فردا میخوام بپزم.  

امام صادق (ع): هرکس مومنی را برانجام دادن گناهی سرزنش کند ، نمی میرد تا ان که خود ان گناه را مرتکب شود