2777
2789
عنوان

دردودل

328 بازدید | 47 پست

سلام

خانوما من ۲۰ سالمه و عروس اول جاریم ۲۹ ساله و عروس دوم حالا اون باردار شده الان ۷ ماهشه و ما شوهرم بچه نمیخواد حالا ازاون موقع مادرشوهرم بامن بدشده مامانم میگه چون بچه نداری میگه به جهنم بذار طلاق بگیره و براش مهم نیست گیرداده بچه دار شید میگه شاید مامانش دعا داد به خوردش منظور دعا و طلسمه ولی من اعتقاد ندارم خدایی نمیدونم احساس بدی دارم خیلی تحت فشارم توروخدا توهین اینا نکنید فقط درددل کردم نمیشه اینارو به کسی بگم شماها که نمیشناسید منو اخیییش چه خوبه

عزیزم راحت زندگیتو کن اصلا هم بداخلاقی مادر شوهر و هرکی دیگه برات اهمیت نداشته باشه...تا زمانی هم که دلت نمیخواد بچه دار نشو...تو که به محبت مادرشوهر احتیاج نداری...بذار بد باشه

به حرف کسی اهمیت نده هروقت خودت دیدی شرایط و امادگی مادر شدن رو داری و همسرتم امادگیشو داره باهم تصمیم بگیرید

آدم توی این دنیا واسه شکسته شدن دلش حق انتخابی نداره، ولی می تونه انتخاب کنه کی دلش رو بشکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درباره مادر همسرتون ؛  محترمانه جواب بدید  و بگید ؛ هر وقت  من و همسرم  صلاح بدونیم  درباره بچه دار شدن  فکر میکنیم ....

درباره همسرتون ؛  با هم  مچ باشید  و اجازه دخالت ب کسی رو ندید  و  درباره همه چیز  با هم صحبت کنید و ب توافق  و تصمیم مشترک برسید 

مادرتون ؛  هر اتفاقی ک میوفته  رو  ب دیگران  منتقل نکنید ... هم نگران شون میکنید و هم زمینه حرف و حدیث فراهم میشه

سیاست داشته باشید کلا 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

قرار نیست که مادرشوهرتون شما رو طلاق بده مهم خوده شوهرته وبس 

جدا از این جاریت باید بچه دار میشده دیگه سنش خوبه ولی شما هنوز خیلی وقت داری 

خدایا میدونم از رگ گردن به من نزدیک تری ،اما من حالیم نمیشه بغلم کن
درباره مادر همسرتون ؛  محترمانه جواب بدید  و بگید ؛ هر وقت  من و همسرم  صلاح بدو ...

مادر همسرم چیز محترمانه ای نذاشته با شوهرم دعواش شد به خانواده ی من فحش میداد 

کارمنده منو شوهرم مشکلی نداریم فقط میگه بچه نمیخوام

خب خداروشكر

خودت هم سنت كمه الان بچه ميخاي چكار

دنبال درس و پيشرفتت باش برو يك كاري ياد بگير برو كلاس زبان

هروقت هردوتون امادگي داشتين بعد بچه دار شو

اصلا هم به مادرشوهرت اهميت نده

قرار نیست که مادرشوهرتون شما رو طلاق بده مهم خوده شوهرته وبس  جدا از این جاریت باید بچه دار می ...

اخه مادر شوهرم از ایناس که اهل طلسمو و دعا و ایناس از اون میترسم