2777
2789
عنوان

برای عفونت زنانگی چی خوبه؟

117 بازدید | 7 پست

شما چکار میکنید الان دارم از خارش میمیرم

دکتری هم الان نیست برم فقط دارو تجویز کنید

تیکر تولد یسالگی فرشته کوچولومه.برای آرامش قلبم و زندگیم صلوات بفرست لطفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو آب و سرکه بشین شاید خارشت خوب شد

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

اصولا به خاطر اینه که وقتی پر... میشی، خیلی محکم میبندی چیزتو😁(خیلی دارم با ادبانه میگم😼) یه جوری که هوا در رفت و آمد نباشه ... هم گرم میشه هم ساییده میشه موقع راه رفتن...خیلی کم پیش میاد عفونتش نیاز به قرص داشته باشه

حموم برو با صابون بشور و خشک کن خودتو درجا اگه عفونتی باشه از بین میره

هَرجا هَوا مُطابِقِ مِیلَت نَشُد بُرو ...فَرقِ تُو با دِرَخت هَمین پایِ رَفتَن است ...!

منکه قرص واژینال کلوتریمازول میخرم همیشه تو خونه دارم که وقتی یهو خارش میگیرم استفاده کنم .اما حتما برو دکتر با این روشهای خانگی فقط موقت رفع میشه.الانم سرکه و نمک خوبه .جوش شیرینم خوبه.