2777
2789
چرا؟

چون خودمم خیلی خونسرد و شلخته ام ولی بر عکس یه شوهری گیرم اومده که زود جوش و عصبیه و فوق العاده مرتب و منظمه

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته شوهر من اصلا اهل غر زدن نیست یعنی اگه تمیزم نکنم هیچی نمیگه 

وای کاش شوهر منم همینجوری بود من وقتی که شوهرم میخواد بیاد تمام خونه رو مرتب میکنم انگار که مهمون میخواد بیاد

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
چون خودمم خیلی خونسرد و شلخته ام ولی بر عکس یه شوهری گیرم اومده که زود جوش و عصبیه و فوق العاده مرتب ...

من شلخته نیستم اتفاقا خیلی مرتبم ولی سریع ازکوره درمیرم ولی شوهرم خیلی ریلکس دنیارواب ببره اقا روخواب میبره حرصم درمیاد که اینقدر خونسرده البته اینا خانوادگی اینجورین

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن .
جدی میگی؟

آره بخدا من مجرد بودم خیلی شلخته بودم همیشه دوست داشتم شوهرم چاااااق باشه  که کمربند زیر شکمش ببنده و خیلی هم شلخته باشه.اما شوهرم هم لاغره هم خیلی مرتب و منظم از سال 88که رفتیم خونه خودمون  تا حالا لباساشو جمع نکردم خودش جمع میکنه یا تا حالا لباس زیرش و جورابشو نشستم خودش میشوره