باز شوهر من تو همه ی کارا دخالت میکنه غذا درست میکنه خونه رو جمع میکنه جارو می کشه دستشویی رو فرچه میکشه عید که مهمون داریم من می شینم پیش مهمونا چایی ریختن و پذیرایی با خودشه بعد هم که مهمونا میرن تمام ظرفا رو میشوره .یه بار رفتم مهمونی خونه خیلی نامرتب بود کلی طرف نشسته داشتیم شام هم درست نکرده بودم وقتی اومدم خونه دیدم جارو کشیده شام پلو مرغ درست کرده ظرفا رو هم شسته.ولی چه فایده که غرغرو هست و کلی ایراد بد داره
کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
نه والا بعضی مردا انقد تمیزومرتبن که نگو البته تعدادشون انگشت شماره همون حرف شما درسته واقعا بیشترشو ...
مثل شوهر من دیوانه کرده منو. چند روز پیش صدام زده میگه بیا کارت دارم رفتم پیشش بعد سیب زمینی و پیاز رو نشون داده میگه چرا اینا جوانه زده.ینی تا این حد مرتبه.
کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
آره شوهر منم همینه پوست تخم مرغارو همینجوری ول میکنه روگاز بعداباید با مکافات پاکش کنم
من عاشق مردای شلخته ام کاش شوهر منم شلخته بود