2777
2789
عنوان

انرژی کلمات

361 بازدید | 20 پست

دوستان سلام من واقعا به این قضیه اعتقاد دارم..مثلا هر وقت یه چیزی مینویسم یکی میزنه تو ذوقم تا مدتی حالم بده.. یه جوریم...برا همینم سعی میکنم هیچوقت با کلماتم کسی رو ناراحت نکنم، ولی متاسفانه اینجا اینطوری نیست... هر کلمه ای که ما به زبون میاریم پشتش انبوهی از انرژی نهفته ست..یا منفی یا مثبت که دراز مدت اثرش به خودمونم برمیگرده...

پیج من: http://www.instagram.com/Garahun_Charm 

بنظرم وقتی میخواییم ی حرفی بزنیم قبلش فکر کنیم اگه کسی اینو به خودمون بگه خوشمون میاد؟؟

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سال پیش در جایی دیدم کسی جلوی خانه اش نوشته بود رحمت خداوند بر پدر و مادر کسی که در این مکان آشغال نریزد. آن سال ها دیدن عبارت هایی نظیر "لعنت خدا بر پدر و مادر کسی که در این مکان آشغال بریزد" سکه رایج و مد روز بود.

اما تصور کنید وقتی کسی می گوید رحمت خداوند بر پدر و مادر کسی که در این مکان آشغال نریزد هم از طرفی همان درخواست را مطرح کرده و هم با زبان خوشایند و همراه با لبخند این خواسته را طرح کرده است. آیا نمی شود تصور کرد کسی که با این ادبیات محترمانه و مثبت روی دیوار چنین عبارتی را نوشته با همسر و فرزندان خود نیز چنین برخورد و مواجهه ای خواهد داشت و برعکس کسی که به راحتی از افعال منفی استفاده می کند در مواجهه با اعضای خانواده خود نیز از چنین لحن و ادبیاتی بهره می برد؟

ولی واقعن بارها من چیزی نوشتم شاید پشتش چیزی نبوده ولی طرف ب ظن خودش برداشت کرده تا نفرین هم پیش رفته حتی من رو مقابل کلی از توهین قرار داده منظورم اینه واقعن شاید قصدی پشت حرفا نیس!!!!

من از آن وقت که دربند  توام آزادم  
ولی واقعن بارها من چیزی نوشتم شاید پشتش چیزی نبوده ولی طرف ب ظن خودش برداشت کرده تا نفرین هم پیش رفت ...

ببین گلم تو نوشتن لحن مشخص نیست از طرفی دیگه برداشت از جملات برمیگرده به طرف مقابلمون اینکه اون چه امواجی رو بیشتر به سمت خودش میکشه درواقع دوست داره چه امواجی رو بکشه

پیج من: http://www.instagram.com/Garahun_Charm 
ببین گلم تو نوشتن لحن مشخص نیست از طرفی دیگه برداشت از جملات برمیگرده به طرف مقابلمون اینکه اون چه ا ...

حرفتون صحیحه ولی واقعن این اجازه رو داره ک طرف رو نفرین کنه!!؟بخدا یکی فوحش هم بنویسه جوابش نفرین نیس ک از ی برداشت نفرین میکنن البته عذر میخام از بحث اصلیه شما بحثه من خارجه ولی واقعن دلم شکسته از بعضی رفتارهایه کاربرا🌹

من از آن وقت که دربند  توام آزادم  
2827
2791
2779
2792