بینیه من بزرگ نیست به صورتم میاد امشب همه جمع بودیم خونه اش بعد خواهرشوهرم گفت بینی دخترتون ازجلو پهنه ولبه داره یهو مادرش گفت شبیه مامانشه با اینکه دخترم کپیه باباشه اما مادرش لجش میگیره بگه ...نمیدونم چرا اینقدر ظاهر براشون مهمه خیلی حرفاشون دل ادمو میشکونه ...شوهرم حق روبهم داد ...منم گفتم میخوام دماغمو عمل کنم ..چرا اینجوری میکنن من که اذیتش نمیکنم چرا حرفاش اینقدر نیش داره مگه من چکار کردم😔
هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
انقدر یا هر حرفی ناراحت نشو انقدر اعتماد به نفس داشته باش ک خودت رو همینی ک هستی قبول کنی و بپذیری ک چقدر زیبایی😊بیخیال حرف مردم بخوای اینجور کنی بعدا خودت و خانوادت خیلی اذیت میشین
هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…
چقدرحساسید یه حرفایی شنیدم ازهمسرم واطرافیانش بفهمید سکته میزنید دورازجون بریزید دوراین افکار رو زندگی روراحت بگیرید فقط سکوت کنید وبخندید کسی که بدی میکنه اول بخودش میگیره شماچیزی تون نمیشه دلتون رودریا کنید جای من بودید چه میکردید؟؟!!
گلم به روی شوهرت نمیوردی که اونم دقیق بشه روی بینیت..یاالان بیخیال شو...یام همون موقع جوابشو میدادی محترمانه..مثل من نباش که لال میشم بعد خودخوری میکنم ای خدا بکشه منو که بااین بی زبونیم..
آدم های زیادی هستن کمبودهایی دارن اون کمبود هارو با بداخلاقی و دلشکستن نشون میدن از بس بیچارن تلاش نمیکنن مثل آدمیزاد توی این دوره کوتاه عمرشون زندگی کنن