2777
2789
عنوان

با حرف مادر شوهرم دلم شکست

489 بازدید | 38 پست

بینیه من بزرگ نیست به صورتم میاد امشب همه جمع بودیم خونه اش بعد خواهرشوهرم گفت بینی دخترتون ازجلو پهنه ولبه داره یهو مادرش گفت شبیه مامانشه با اینکه دخترم کپیه باباشه اما مادرش لجش میگیره بگه ...نمیدونم چرا اینقدر ظاهر براشون مهمه خیلی حرفاشون دل ادمو میشکونه ...شوهرم حق روبهم داد ...منم گفتم میخوام دماغمو عمل کنم ..چرا اینجوری میکنن من که اذیتش نمیکنم چرا حرفاش اینقدر نیش داره مگه من چکار کردم😔

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقدر یا هر حرفی ناراحت نشو انقدر اعتماد به نفس داشته باش ک خودت رو همینی ک هستی قبول کنی و بپذیری ک چقدر زیبایی😊بیخیال حرف مردم بخوای اینجور کنی بعدا خودت و خانوادت خیلی اذیت میشین 

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…

چقدرحساسید یه حرفایی شنیدم ازهمسرم واطرافیانش بفهمید سکته میزنید دورازجون بریزید دوراین افکار رو زندگی روراحت بگیرید فقط سکوت کنید وبخندید کسی که بدی میکنه اول بخودش میگیره شماچیزی تون نمیشه دلتون رودریا کنید جای من بودید چه میکردید؟؟!!

عزیزم به دل نگیر  حرف مردم برات مهم نباشه اینجوری کمتر اذیت میشی  مهم اخلاق خوب😊

میدونی چیه دردم اینه دارم باهاش زندگی میکنم به ظاهر خودشو خیلی خوب نشون میده از اون کار بلدهاست 

مگه ما چیکار کردیم 😔😔🙁🙁🙁🙁🙁

گلم به روی شوهرت نمیوردی که اونم دقیق بشه روی بینیت..یاالان بیخیال شو...یام همون موقع جوابشو میدادی محترمانه..مثل من نباش که لال میشم بعد خودخوری میکنم ای خدا بکشه منو که بااین بی زبونیم..

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
میدونی چیه دردم اینه دارم باهاش زندگی میکنم به ظاهر خودشو خیلی خوب نشون میده از اون کار بلدهاست  ...

تومنی یا من توام...😂😂فقط من هنو نامزدم

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
چقدرحساسید یه حرفایی شنیدم ازهمسرم واطرافیانش بفهمید سکته میزنید دورازجون بریزید دوراین افکار رو زند ...

منم سختی هام زیاده اونقدر که کاسه ی صبرم با یه کنایه داره لبریز میشه و بی طاقت شدم

2790
2778
2791
2779
2792