2777
2789
عنوان

بچه ها اگه تو موقعیت من بودین ...

104 بازدید | 9 پست

دانشگاه دولتی ی رشته روزانه  انصراف دادام بنا ب دلایلی بچه ام رو کسی نبود نگهش داره حالا بچم بزرگتر شده  

الان رفتم تو فکر ارایشگری ینی موندم درسمو بخونم و دوباره از اول کنکور بدم یا برم دنبال ارایشگری و حرفه ای ادامه بدم 

لطفا نظرتون رو بگین خاهرانه

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

عزیزم درست مهمتره ارایشگری همیشه هست و هر موقع بخوای میتونی اموزش ببینی و به اندازه دذس به ارتقای اجتماعی و فکری و شغلیت کمک نمیکنه

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رشتت چی بود؟؟

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫

من‌اگه زمان برگرده از اول میرم توی کار ازاد حیف وقتم حقوقم کمه درس خوبه ولی متاسفانه کار نیست من باشم میرفتم ارایشگری

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

من‌اگه زمان برگرده از اول میرم توی کار ازاد حیف وقتم حقوقم کمه درس خوبه ولی متاسفانه کار نیست من باش ...

خودمم همین فکرو میکنم

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

عزیزم با وجود کوچولوی نازت مرتب در طول ۴سال کلاس رفتن و به خصوص امتحان دادن خیلی اذیتت میکنه 

بهتره به آرامش روانی و روحی خودت فکرکنی 

دانشگاه هیچ خبری نیست گذشت زمانیکه میرفتن دانشگاه باشعورمیشدن 

الان هزارتاچیزبیخود و خاله زنکی و چرت و پرت تو دانشگاه ها حتی دولتی(خودم بودم و دیدم) زیادشده 

کو دانشجویی که کتاب فاخربخونه، مودب باشه و... 

برو کارکن و درآمد عالیت روداشته باش وقتت رو بادانشگاه تلف میکنی 

یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟

فقط اینکه اگر مذهبی و معتقد هستی مراقب درآمدت باش که بخاطر دنیای مردم آخرتت خراب نشه 

احکامش رو بپرس 

عروس های بی بضاعت رو درست کن الهی هرچی خیره پیش بیادوموفق باشی

یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟