2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

281 بازدید | 21 پست

از ته دلم میگه خوش به حال هرکسی که خواهرشوهر نداره

به نظرتون با خواهرشوهرایی که چشم دیدن خوشبختی شمارو ندارن و شما متوجه بشین به صورت جاسوسی که چه حرفایی راجب شما پیش شوهرتون میگن تا دعوا بندازن چیکار میکنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خواهرشوهرام اوکی ان باهاشون مشکلی ندارم

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه

میدونی عزیزم 

من نه خواهر شوهر کسی هستم نه عروس 

ولی عروس بدجنس و خواهر شوهر خوب دیدم 

خواهر شوهر بد و عروس خوب هم دیدم 

میگم که بدجنسی ادما ربطی به نسبت هاشون نداره .... 

مثلا شما فکر کردی همه ی این مادرشوهرایی که نی نی سایتی ها ازشون مینالن  بد جنسن واقعا؟ یا خود  عروس ها هیچ مشکلی ندارن ؟ 

ادم باید انسانیت داشته باشه تا هم نوعشو اذیت نکنه .... 

لابد این کسی که شما راجع بهش تاپیک زدی نداره 

و این خیلی دردناکه

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
مادر شوهرم دس کمی ازخواهرشوهر نداره.کاش هیچکدوما نداشتیم

اینم حرفیه ولی خلاصه مادره پخته تره اگه یکم فقط عاقل باشه به خاطر زندگی پسرس زیاد دخالت نمیکنه

من پای خواهراشو جوری بریدم که دیگه راحت شدم

میدونی عزیزم  من نه خواهر شوهر کسی هستم نه عروس  ولی عروس بدجنس و خواهر شوهر خوب دیدم&nb ...

با حرفت کاملا موافقم انسانیت همه جا شرط اوله ولی مشکلل اینجاست که از این کلمه خیلی دورن و اصن خیلی بدتر از اون چیزی که فکرشو بکنی