2821
2789
عنوان

نفخ شکم

1743 بازدید | 12 پست

سلام 

من الان۱۰ماهه اقدامم و نمیشه

الان چند وقت پریودام به هم ریخته و این ماه پریودم همش شکمم و تخمدان هام نفخ میکنه و شکمم هی باد میکنه و تخمدان هام درد میکنه مخصوصا وقتی شلوار تنگ میپوشم میخوام بعد پری برم دکتر کسی تا حالا اینجوری شده؟

میشه برا سلامتی دوقلو هام صلوات بفرستید🙏🙏🙏
من مجردم و هميشه خدا نفخ دارم ... شلوار تنگ که اصلااااااا نميتونم بپوشم خدا شفام بده :)))))

منم وقتی میپوشم خیلی اذیت میشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باید گرمی بخوری خوب میشی ....من خودم طبعن سرده ...باید همش رازیانه بخورم و نبات داغ تو پریودی

و موقع پریود ام اصلا سردی نخورم

و غیر پریود هم سیادونه عسل 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
باید گرمی بخوری خوب میشی ....من خودم طبعن سرده ...باید همش رازیانه بخورم و نبات داغ تو پریودی و موق ...

آخه مشکلم یکی نیست وقتی گرمی میخورم مث فلفل و زنجبیل سوزش ادرار میگیرم

آخه مشکلم یکی نیست وقتی گرمی میخورم مث فلفل و زنجبیل سوزش ادرار میگیرم

اوف منم ...منتظر م بارداری تموم شه طب سنتی برم

الان چند شبه معده دردم با شربت اینا رفلاکس دارم

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
اوف منم ...منتظر م بارداری تموم شه طب سنتی برم الان چند شبه معده دردم با شربت اینا رفلاکس دارم

نمیدونم از مزاجمه یا از عفونت

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز