2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا مجبور نیستی منم مثل تو بودم کارمند شبکه بهداشت بودم  شوهرم میگفت من که نخواستم سرکار بری ...

عزیزم منم مثل شما هستم، شاغلم میخوام دیگه نرم سر کار، پشیمون نیستی از اینکه نمیری دیگه؟؟ تو خونه حوصله ات سر نمیره؟

بددهنی و عصبانیتش بخاطر بیکاری و فشاره روشه...دنبال کار هست؟کارش چی بود اول؟

شغلش آزاد بود درآمدش هم خوب بود اما متأسفانه چند ماه پیش سرکار دچار حادثه شد و انگشتای دستش قطع شده

از اون موقع هم خیلی عصبی و پرخاشگر شده

عزیزم منم مثل شما هستم، شاغلم میخوام دیگه نرم سر کار، پشیمون نیستی از اینکه نمیری دیگه؟؟ تو خونه حوص ...

من دوسال که سرکار میرفتم هیچ بازدهی برام نداشت بچه م تو مهد مدام مریض بود سرویس نداشتم و....اضافه وزن زیادی گرفتم تا 4چیزی نمی تونستم بخورم میومدم خونه پرخوری میکردم ...تا یک ماه اول حس بدی داشتم ولی خودمو با بچه مشغول کردم ایروبیک رفتم به خونه و ظاهر خودم بیشتر رسیدم اخلاق شوهرمم بهتر شد عصرها که مسافرکشی می ره و با صرفه جویی خودم انگار خودم سرکارمیرم،الان در کل خیلی راضیم به شرطی که بعدش افسرده نشی و مدام تو خونه بنشینی...

شغلش آزاد بود درآمدش هم خوب بود اما متأسفانه چند ماه پیش سرکار دچار حادثه شد و انگشتای دستش قطع شده ...

بیمه پولی نداد بهتون 

بنده خدا حق داره 

با هم بسازین ان شا الله خدا گشایشی ایجاد کنه

من دوسال که سرکار میرفتم هیچ بازدهی برام نداشت بچه م تو مهد مدام مریض بود سرویس نداشتم و....اضافه وز ...

از افسردگیش میترسم، جرات نمیکنم دیگه نرم، شما فقط ایروبیک میری؟ هفته ای چند روز میری؟ دیگه چه کارهایی میکنی خونه نشین نباشی؟؟

من هر روز می رم روزی یک ساعت تو 4ماه 12کیلو کم کردم. با پسرم فیلم میبینم،روزی دو ساعت قرآن می خونم ،کارهای خونه و ....روزی نیم ساعت هم زبان یادمیگیرم و درس می خونم  ...الان اصلا استرس ندارم تا هروقت بیدارباشم قبلا ده بچه رو میخوابوندم ساعت کوک میکردم....الان خداروشکر راحتم،شاید باور نکنی به خدا هیچ پس اندازی هم واسه خودم نداشتم همه هم ازم انتظار داشتن زنگ میزدن قرض میخواستن...