2777
2789
عنوان

طلاق 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 50 پست
مخالفه  وقتی باهم مشکل داشتیم قبول میکرد بریم مشاوره ولی وقتی همه چی درست میشد و اشتی میکردیم ...

یادت باشه حسابی اذیتش کن دلم خنک بشه ! ولی گذشته از این حرفا مشکل اصلیش چیه ؟ ناراحته که چرا خونرو کرده به نامت؟ یا مشکل خاصی باهات داره یه چیزیش هست مگه نه ؟؟

یادت باشه حسابی اذیتش کن دلم خنک بشه ! ولی گذشته از این حرفا مشکل اصلیش چیه ؟ ناراحته که چرا خونرو ک ...

موقع زایمانم ورداشته بود پدرو مادرشو اورده بود خونمون اونها هم ۴۰ روز موندن منم ۸ روز بیمارستان بودم اجازه ندادن برم خونه مادرم .مامانم اومد خونمون بنده خدا مونده بود به من برسه یا به اونا .اونم بااون پادردی که داشت خیی اذیت شد .اخرشم شوهرم گفت چرا بهشون احترام نزاشتی و خوب ازشون پذیرایی نکردی  و این حرفها .حالا بماند من چقد اذیت شدم با مادرشوهر و پددشوهر 

منم بهش گفتم چرا درکم نکردی و اصن تو اون شرایط نباید اونا رو میاوردی اینجا میزاشتی بچه ۳ ۴ ماهه میشد بعد میاوردی نوشونو میدیدن اونم ناراحت شد و قهر کرد .

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

با بچه میتونی جدا شی؟ منم رفتم تقاضا دادم. اما انگار خودمو سبک کردم‌ اول میفرستن چند جلسه مشاوره‌. جلسه سومم رو هم رفتم اما بچه ام سه سال و نیمه هست و به شدت بابایی.... حس میکنم باید کنار بیام با اخلاقاش.‌‌ مال منم به شدت قهر قهرو و طلبکاره.... مجبورم به خاطر بچه ام

با بچه میتونی جدا شی؟ منم رفتم تقاضا دادم. اما انگار خودمو سبک کردم‌ اول میفرستن چند جلسه مشاوره‌. ج ...

اگه درنهایت زندگیم به بن بست بکشه اول بخاطر بچم و بعد بخاطر خودم میخوام جداشم .دوس ندارم این کینه و غرور و لجبازی و قهر کردن و از پدرش یاد بگیره .بنظرم بزرگترین ظلم درحق بچه هستش زندگی تو خونه ای که همش تنش باشه 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

اگه درنهایت زندگیم به بن بست بکشه اول بخاطر بچم و بعد بخاطر خودم میخوام جداشم .دوس ندارم این کینه و ...

حرفت درسته دوستم... منم خیلی به این قضیه فکر میکنم... مخصوصا وقتی میبینم بچه ام داره از باباش به شدت الگو برداری میکنه... اما فک میکنم الان که کوچیکه نباید برا اینده اش تصمیم بگیرم... باید توی سنی این اتفاق بیوفته که خودش بتونه تصمیم بگیره و بعدها من خودمو واسه اینکه حق امنتخاب رو ازش گرفتم سرزنش نکنم