2777
2789
عنوان

طلاق 😔😔😔

828 بازدید | 50 پست

دوستان کسی با دادخواست طلاق دادن تونسته شوهرشو بترسونه تا دست از کارهاش برداره و بچسبه به زندگیش .

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

ن.

(: جوونی چیه حاجی اندازه یه پیرمرد 80 ساله سختی دیدیم تو این زندگی کوفتی:))- عآدَمآیِه‍ موَقتی وَ زَخمآیِه‍ ابَدیـ هیچکدومِشونو باور نَکن، هَمشون اِدعان! -مُورفینِ این قَلبِ شِکَستهِ شُدی:)♡شَبیهِ آخرینْ سیگآرِ قَبلِ تَرک دِلچَسبے :)! 

اره خواهر من داده😊

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با روانشناس صحبت کردم گفت کارهایی که گفتم انجام بده اول با صلح اگه نشد دادخواست بده 

نمیدونم به حرفش گوش بدم یا نه 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

اره خواهر من داده😊

جواب گرفته ازاین کارش یا نه 

بعصیالج میکنن واگرم هیچی نباشه طلاق میگیرن توهمین سایت میگفتن رفته قهرفکرکرده حالاشوهرش میاددنبالش همان روزخانوادش نذاشتن ورفتن تاپای طلاق واینقدرخانوادش توگوشش خوندن ومیگفت اصلابحث ماالکی بود

جواب گرفته ازاین کارش یا نه 

اره شوهرش از مهریه دادن خیلی ترسید حتی خواهرمو تهدید کرد اما خواهرم کوتاه نیومدو مهریشو خواست بعدم اومد دنبالش بردش 

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃

من همونیم که شوهرم همش قهر میکرد .

الان دیگه از خر شیطون پایین نمیاد .میگه از من متنفره از زندگیمون متنفره میگه😔😔